Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Finalisti Aref Ghafouri ın Sırları

delta11

🏆Pro Tasarımcı🏆
76d3ab38.png

Yetenek Sizsiniz Türkiye Aref Ghafouri nin Yarı Finalde yapmış olduğu gösterinin tüm sırları çok şaşıracaksınız…

https://www.youtube.com/watch?v=rMkuOYInKU8

https://hotfile.com/dl/106739037/c18bed3/Aref.rar.html

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
eywallah ! inan merakta ediyordum doğrusu... bakalım neymiş sırrı :) teşekkürler paylaşım için

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamamen sahtekarlık :) youtubeden izleyebilirsiniz yapılan sahtekarlığı :p

delta11

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet ya milletin gözünü boyuyorlar

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
o gördükleriniz bir ilizyondur, şovdur, beden ve beyini doğru kullanıp izleyici farketmeden onları etkileme çabasıdır. neden bu genç üzerine bu kadar geliniyor? bu iş üzerinden ekmek kazanmak istiyor belki amacı gerçekten bu şovlarla hayatını sürdürmek yok efendim şu numara bu, bu numara şu şaka mıdır yahu başka işiniz yok mu? ne sandınız ki o gördüklerimiz şov değilde gerçek mi? e peki gerçekte öyle gücü olan birine inanmışız madem peki ama inanırken hiç mi kendinize sormadınız gerçekte bu tarz güçleri olan biri varsa bunun yetenek yarışmasında ne işi olabilir ki.. gerçekten yoruldum tüm haber sitelerive internette paylaşılan videolar iletiler baydı artık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu bir ilizyon, şov, bir eğlence...
Fazla büyütmemek gerek; zevkle izledim ve sırrını da öğrenmek istemiyorum.
Amaç zaten ilizyon değil mi? sırrını öğrenirsem ne anlamı kalacak...
Evet bence yetenek, sırrını biliyor olsak bile kaç kişi yapabiliyor ki böyle bir şeyi?
Keyifle izledim; izlemeye de devam edeceğim...
Teşekkürler

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Kimse büyücü demediki zaten, Sahtekarlık diyorsunuz :) komik olmayın arkadaşlar... Adam ilüzyon yapıyor ve bunun sunumunuda 4-4 lük yapıyor, benim fikrim gayet başarılı olduğu yönde...
Saygılar...

delta11

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şöyle birşey var arkadaşlar tabiki çocuk yetenekli herkesin harcı değil ancak bu kadar üstüne gidilmesi benim anladığım kadarıyla aynı numaralar başkaları tarafından daha önce yapıldığı için sırları çözülmüş numaralar bu yüzden de hemen sırlarını yayınlıyorlar. Ve ağzı açık izleyipte merak edenlerde vardı nasıl yaptı diye isteyen arkadaşlar izleyecektir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bizim sektör ile ilgili bir sürü sahtekarlık dönerken (başkalarının tasarımlarını alıp değiştirip benim diye satmak/sunmak) buradaki illüzyonu sahtekarlık olarak nitelendirmek inanın komik ve büyük bir hatadır.

Doğa üstü güçlere inanıyorsanız bence ilk başta kendinizi sorgulamanız gerekmektedir. :)