Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek üzere bayan grafiker (İZMİR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antdede

🌱Yeni Üye🌱
İzmir Alsancakta ki tasarım atölyemize grafik ve web tasarımı alanlarında (Corel. PhotoShop. freeHand. Flash) yetiştirilmek üzere bayan grafiker adayı aramaktayız...

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programlar ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

secilkiremitci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben izmirde ikamet etmekteyim ve yeni mezun oldum size nasıl ulaşabiliriz

fatofatma

🌱Yeni Üye🌱
iyi gunler ben ızmrde oturuyorum bıldgım prog. phostoshop corel'de cok az bılıyorum bu meslekte pek fazla bılgım olmasada yetısmek ıstiyorum .... yetıstırılmrek uzere bı yer arıyorum hedefım ıse;bılgılerımı karsımdakı ınsanlara aktarabılmek bu meslegı asırı dercede cok sevıyorum bana donersenız ck memnun olurum!! iyi gunler..

whitepearl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar. izmirde yaşıorum 2 yıl önce mezun oldum ve o zmndan beri çalışmaktayım. sizin içinde uygunsa ve iletişim bilgilerinizi bildirirseniz görüşmek isterim.

contrast

🌱Yeni Üye🌱
Y.T.U fotograf bolumu mezunuyum. grafık alanında bılgı edınıp staj yapmak ıstıyorum

bugranli

🌱Yeni Üye🌱
özel mesaj bıraktım ilgilenirseniz sevinirm.

ismylife

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizinle çalışmak isterim hedefim bu alanda çok daha iyi olmakk.

SELDADEMİR

🌱Yeni Üye🌱
Selda DEMİR 9 Eylül Tasarım Basım Yayıncılık 2.öğ.1snf.öğrencisiyim GRAFİK ALANINDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK TECRÜBE EDİNMEK İSTİYORUM.İLANINIZ HALA GEÇERLİMİ?Geçerliyse size nasıl ulaşabilirim?ŞİMDİDEN TŞKRLER.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
grafik tasarım lise meğzunuyum.Egelisan bilgisayar merkezinde kurs eğitimi aldım.Ayrıca iki ayrı ajansta çalıştım.Bir de fotoğrafçı da çalıştım.Bir çok çalışmalarım var.Coreldraw ve photoshop kullanıyorum.Az derecede de flash biliyorum yardımcı olmak isterim.Umarım ilanınızla geçerlidir anlaşırsak sizinle çalışmak isterim

m10101

🌱Yeni Üye🌱
izmirde yaşıyorum.iş deneyimim yok.birkaç senedir evde kendim corel drawda tasarım yapıyorum.ayrıca photoshop bilgimde var.ege lisan bilgisayar merkezinden sertifikam var.
2 yıllık tekstil hazır giyim mezunuyum.
corel draw:çok iyi
photoshop:iyi

serpil7835

🌱Yeni Üye🌱
30 yaşındayım konservatuvar mezunuyum. 3 yıl reklam ajansında freehand ve corel kullandım.. sizin bünyenizde çalışmak istiyorum.. xxxxxxxxxxxx

Moderatör tarafında düzenlendi:

betus35

🌱Yeni Üye🌱
grafiker

merhaba ben ege üni.tasarım basım yayımcılık bölümünden yeni mezun oldum.Yetiştirilmek üzereyse çalışmak isterm.iyi çalışmalar...

butterflcone

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışmalar.aliağada oturuyorum.kardeniz teknik üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. dokuz eylül üniverditesi (DESEM) grafikerlik eğitimi aldım.kişisel gelişim üzerinde çalışmalarım var. insanları iyi anlıyorum fakat grafikte bunları kağıda dökmeyi aliağada yapamadım. kendimi geliştirmek ve bu işte tek olmak istiyorum. açıkcası aliağadan çıkıp açılmak ve faydalı bişiler yapmak istiyorum.sizinle görüşmeyi ve daim olarak çalışmak isterim. kolay gelsin...

kendimi yetiştirmek istiyorum. yetiştirlmek üzere ilan veren firma fazla yok. şanslı olmalıyız diye düşünüyorum. siznle görüşmek isterim..iyi çalışmalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...