Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yha bir fikir verseniz....NOLURR

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:sadsmile:ARKADAŞLAR ben bi şirketin broşürlerini ve kotologunu yaptım.çok usta bi tasarımcıya gidilse bayaa pahalı tutacaktı o yüzden ben aldım işi. öğrenci olduğum için paranın yarısını bile vermediler.henüz işlerini tam olarak vermedim.sizlerin düşüncelerini almak istiyorum.verdikleri para çok cüzi bi miktar.ne yapsam hiç bilemiyorummm.uf uffff:crying:

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam bütün grafikerlerin kesin 1-2 kez başından geçen bi olay gelmiş başına alışırsın zamanla :) bu işin şakası tabi
bence işin tamamını paranı almadan teslim etme bidaha bu ders olsun paranın yarısını işe başlamadan al kolay gelsin

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler...çok çok saolun

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
selam bütün grafikerlerin kesin 1-2 kez başından geçen bi olay gelmiş başına alışırsın zamanla :) bu işin şakası tabi
bence işin tamamını paranı almadan teslim etme bidaha bu ders olsun paranın yarısını işe başlamadan al kolay gelsin

bencede yarısnı almadan hiç bir işe baslama...eger yaptıgın işin parasını tamamen vermezlerse sende resti cek çalşışmayı gonderme...ne kaybedersin biraz emek ve yorgunluk baska bişi deil...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Çalışmanızı asla paranızı almadan teslim etmeyin ve alabiliyorsanız paranın yarısını anlaşma yapıldıktan hemen sonra isteyin.Eğer paranın geri kalanını vermiyolarsa onların sizi yarı yolda bıraktıkları gibi sizde çalışmalarını teslim etmeyerek restinizi çekin.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
işi begendıler mı? eger begendılerse ve sızde kalan kısımları da ıstıyorlarsa bence sıkı bı pazarlık zamanı :)
paranın tamamını al son kısmı oyle verecegını soyle ben bunu ogrenene kadar pıyasaya en az 50 mılyar gömdüm... ve bende öğrencıyım... sunu unutma musterı senın ogrencı olup olmanla yalnızca paradan kesıntı yapmak ıcın ılgılenır onun dısında onemlı olan ıslerının hallolması ve guzel olmasıdır.. ve aslaaaaaaaaaa öğrencıyım dıyerek kendını kucumseme... pek cok ogrencı bılıyorum kendım de dahıl ınanılmaz tasarımlar cıkıyor ortaya...,
kendını gelıstırmek ıstıyorsan mehmet gözetlık ustadın ıslerını ıncele.. cok ornege bak.. taklık etmeye calıs.. fıkır almaya calıs.. emınım cook ısıne yarıcak.. bıraz uykusuz kalırsın ama unutma yaslanınca ıstedıgın kadar uyuyabılırsın...

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
her şey için teşekkür ederimm. herkeze. çok çok saolun::):):)