Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yiğit elektronik firmasına logo çalışması

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
arkadaşlar elektronik firması kendi isim yada ilk harflerinden oluşan bir çalışma istedi, yorumlarınız..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
sizden önce yorum yapan var, gözüküyor olmalı ama yenileyim genede..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Bana göre ilk 3 logo biraz eski tarz olmuş diğerleride alanına uymamış ama sonuç itibariyle bana göre en iyisi sağdan 3. logo

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
sağ taraftan en alttakini beğendim.y harfinin hareketi hoş olmuş. ama sanki sonrasında gelen iğit harfleri kaba duruyo. Belki başka bir font seçilmeli. daha ince bi font.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
bana hiç elektronikçi logosunu çağırıştırmadı.. Yapmış olduğunuz logo değil zaten logotype çalışmaları... Size bi öneri sunmak istiyorum naçisane kendi görüşüm.. Elektronik diyince aklımıza ilk gelen devredir benim.. Y ve E harflerini kullanarak bir devre yolu şekline getirebilirsiniz.. Renk seçimleriniz bence iyi ama üstünde biraz çalışmalısınız klişe tasarımlardan uzaklaşın...

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
bana hiç elektronikçi logosunu çağırıştırmadı.. Yapmış olduğunuz logo değil zaten logotype çalışmaları... Size bi öneri sunmak istiyorum naçisane kendi görüşüm.. Elektronik diyince aklımıza ilk gelen devredir benim.. Y ve E harflerini kullanarak bir devre yolu şekline getirebilirsiniz.. Renk seçimleriniz bence iyi ama üstünde biraz çalışmalısınız klişe tasarımlardan uzaklaşın...

elektronik malzeme tamir yeri için olsaydı bu logo çalışması dediğin güzel olurdu ama malesef... devrelerle yapılmış bir çalışma tamirhaneyi andıracaktır! halbuki burası elektronik satışı yapıyor. genede saol..