Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstad öncelikle en üstte ki gri bandın rengini altında ki yeşil tonun daha koyusu yapabilirsin. fotoğrafların hepsini tam cepheden çekilmiş olarak bulup yanyana koyabilirsin yada üst üste sağa dayalı bi şekilde konumlandırıp mercedes logosunu sol alta yada ortaya koyabilirsin. yapabilirsin yani sana güveniyorum
aaaa böyle daha alımlı geldi... benim o renkleri seçmemin nedeni '' Color Scheme Designer 3 '' bu sitede seçtiğin renk koduna uyumlu renkler çıkartıyor.. aslen bu siteden baz almıstım renkleri
genel olarak güzel eline sağlık benim yorumum tasarımda alt kısımda iki otobüs sıkışmış gibi orhun otomotiv güzel olmuş dikkat çekiyor ama tamir bakım yazısı pek dikkat çekmiyor. otomotiv gibi sektörlere koyu renklerin daha çok yakıştığını düşünüyorum bordo-kırmızı veya elektrik mavisi-lacivert gibi koyu ve gradientli daha iyi olur gibi geliyor bana ama nacizane fikrim.
Tamir - bakım kısmı sönük kalmış, araçların aynı açıdan çekilmiş görüntülerini bulmalısın, telefon numaraları biraz sıkışmış ve neyi ön plana çıkarmak istediğine karar vermelisin, başarılar.