Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rek uyumu hoş ama hepsi aynı rek olması pek dikkat çekici değil unuttuğun şeyler var kart dizaynı önemli mesela no nun önüne gsm yaz kartın 1 logosu güzel fakat gofreli olursa uyguladığın renkler hoş olabilir selefon lu ise hiç hoş bi çalışma olmamış
peki bu hayali bir dekorasyon firmasıysa niye hayallerini kısıtlıyorsun? madem kendini denemek için yapıyorsun bu çalışmayı o zaman maliyet kaygın da olmamalı birde isimin altında yazan ünvanı ilk defa duyuyorum ''kurucu''
birde kulladığın logo bana reklamlardan tanıdık geliyo kapı pencere sistemleri mazeme satan bi firmanın olmasın dekorasyon için daha farklı bi logo oluşturabilirsin
yaso amaç daha renk kullanmak değil tenk renklede estetik bir çok iş çıkabilir. Font araştırmasıda yapabilirsin. Ünvan sıfatlarına dikkat etmelisin ayrıca ünvanlar genelde parantez içerisinde yazılmamalı. emeğine sağlık
yaso amaç daha renk kullanmak değil tenk renklede estetik bir çok iş çıkabilir. Font araştırmasıda yapabilirsin. Ünvan sıfatlarına dikkat etmelisin ayrıca ünvanlar genelde parantez içerisinde yazılmamalı. emeğine sağlık tesekkur ederım iremcım guzel yorumun için uyarını dıkkate alıcam
zeten bu çalışmayı gofrelı dıye düşünmüştüm.paylaşmayı unutuuğum için özur dılerım?
hayali bir is yapip hayallerini tek bir nergin içine sıkıstirman dogru gelmedi bana birak hayallerini ve onların seni götürdügü yere git, tek renk isler (benim müsterilerimin arasindada var) bir kartvizit ihtiyaci olan ama kartvizite verecegi paraya aciyan insanların tercih ettigi bir is gibi gelir bana, tek renk olabilir ama bu tek renk senin sectigin renk olmamali derim en azindan bu kart icin, logo hangisi diyorsan ikinci derim ben, isimde el yazisi kullanma derim birde, kolay gelsin
Kartviziti tasarlarken temel tasarım pensipleri anlaşılırlık ve kullanım amacına sadıklığı olmalıdır.iremin de dediği gibi tek renkle de güzel bir tasarım ortaya çıkabilir.ünvan ismin altına isimden daha küçük punto ile ve parantez içinde yazılmamalı emeğine sağlık yasocum
damla Kartviziti tasarlarken temel tasarım pensipleri anlaşılırlık ve kullanım amacına sadıklığı olmalıdır.iremin de dediği gibi tek renkle de güzel bir tasarım ortaya çıkabilir.ünvan ismin altına isimden daha küçük punto ile ve parantez içinde yazılmamalı emeğine sağlık yasocum guzel yorumun iin çok tesekku ederım damlacım
burhan dmr hayali bir is yapip hayallerini tek bir nergin içine sıkıstirman dogru gelmedi bana birak hayallerini ve onların seni götürdügü yere git, tek renk isler (benim müsterilerimin arasindada var) bir kartvizit ihtiyaci olan ama kartvizite verecegi paraya aciyan insanların tercih ettigi bir is gibi gelir bana, tek renk olabilir ama bu tek renk senin sectigin renk olmamali derim en azindan bu kart icin, logo hangisi diyorsan ikinci derim ben, isimde el yazisi kullanma derim birde, kolay gelsin (sizinde guzel yorumunuz iiçn tesekkur edrım burhan bey
eline sağlık güzel olmuş takip ettiğim kadarıyla siteye eklediğin ilk çalışma bu anlamda bakılacak olursa çalışmanda eksiklerin bulunması doğal (her ne kadar önceki arkadaşların saydıklarını eksik olarak görmesem de) ileriki çalışmalarını merak içerisinde bekliyorum iyi çalışmalar dilerim
eline sağlık güzel olmuş takip ettiğim kadarıyla siteye eklediğin ilk çalışma bu anlamda bakılacak olursa çalışmanda eksiklerin bulunması doğal (her ne kadar önceki arkadaşların saydıklarını eksik olarak görmesem de) ileriki çalışmalarını merak içerisinde bekliyorum iyi çalışmalar dilerim