Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeka oyunları duyuru afişleri

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
zekaoyunlarindamas.png

Bu şekilde ana şablon aynı, sadece renkler değişiyor ve 13 farklı duyuru afişi hazırladım. Ben bunlardan sadece iki tanesini paylaşıyorum.

zekaoyunlartantm.png

Birinde arka fonu beyaz olarak kullandım, diğerinde de çerçeve ile uyumlu, kenarlardan merkeze doğru soluklaşan bir fon kullandım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda özellikle yorum yazabilirseniz çok memnun olurum.

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir dahaki sefere hangi güzel işle burda olacağınızı merak ediyorum. :) Tüm çalışmalarınız ciddi anlamda birbirinden güzel ve ilham verici. Zaten çalışmalarınızın takipçisiyim. :) Yeşil olan çalışmadansa diğeri daha hoşuma gitti. Renk tonları daha yumuşak benim fikrim tabi. Elinize sağlık, güzel iş çıkarmışsınız. :)

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık çok iyi çalışmalar

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir dahaki sefere hangi güzel işle burda olacağınızı merak ediyorum. :) Tüm çalışmalarınız ciddi anlamda birbirinden güzel ve ilham verici. Zaten çalışmalarınızın takipçisiyim. :) Yeşil olan çalışmadansa diğeri daha hoşuma gitti. Renk tonları daha yumuşak benim fikrim tabi. Elinize sağlık, güzel iş çıkarmışsınız. :)

Dostum bana nasıl bir ilham kaynağı olduğunu anlatamam. Sana bir geniş kapsamlı bir teşekkür yazısı yazmıştım ama yanlışlıkla silindi. Bunları okuduğum zaman gece vakit epey ilerlemişti ve oturdum yeni birşeyler tasarlamaya başladım ama şu aralar daha çok website tasarımları ile uğraşıyorum. Çok tıymetli yorumun için sağol.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş eline saglık.

Çok teşekkür ederim kıymetli yorumun için.

emeğinize sağlık çok iyi çalışmalar

Sağol dostum, yorumlarınız beni cidden çok cesaretlendiriyor.

Bomba gibi, Tebrik ediyorum

Bu kadar beğeni toplayacağını sanmıyordum ama çok güzel yorumlar geldi. Çok sağol arkadaşım, ben de bomba gibi oldum doğrusu.