Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zombi Girl...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zombisonensonbd2.jpg

Benzer konular

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hıım güzel olmuş fakat annının rengini deyiştirmemişsin özelliklemi öyle buraktın

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haklısın o ayrıntı üzerine fazla gitmediğimdendir. özellikle öyle bırakmaya çalışmadım aslında pek dikkatimi çekmemişti. Umarım Resmin sahibi o ayrıntıyı gözden kaçırdığıma kızmas... :)

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
resmin sahibi zombi haline geldiğine kızmadıysa muhtemelen o küçük detaya da takılmayacaktır...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynen öyle sevgili kardeşim kesinlikle... :)
ama aslında O ayrıntı da düzeltilse daha da etkili olurdu yav oranın ten rengi de aynı olsa şimdi düşününce evet. Bu arada beğendinis umarım çalışmayı

♾️Grafik Gurusu♾️
ben pek resimlerin böyle zombi haline getirilmesinden yana biri değilim... bu tür kötü görüntüleri karşımda görmekten hoşlanmıyorum... iyi veya kötü diye yorum yapamayacağım... ama bu söylediklerim demek değildir ki ben hoşlanmıyorum sizde bu tür resimleri karşıma çıkarmayın... bu sizin en doğal hakkınız... ben sadece kendi görüşümü dile getirdim o kadar...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tabiki saygı duyuyorum düşüncelerine. Ama sevgili kardeşim burada amacım psikopatça görüntüler sunmaktan çok ilginç birşeyler sunmak idi bir yandan da photoshop un etkisini göstermek istedim.. Olay Ps ile yapılan çalışmalar yani

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın valentino bende tersini söylemiyorum zaten... siz beğendiniz mi diye sorduğunuz için düşüncemi yazdım... ben niye böyle resimler yapıyorsunuz amacınız ne demedim ki...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fena değil.Resmin sahibine sorun siz bide:D

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
Dikiş olmamış gibi geldi. onun için ya brush kullan yada ayrıntı çalış derim. Onun dışında tebrikler çok güzel olmuş...

valentino

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eyvallah teşekkür ederim kardeşim. Dikiş aslında brush ama altındaki çürük görünümü çukurluk mu olmamış demene sebep olmuştur acaba diye düşündüm.Aslında o çukurluğu özellikle verdim yarık derin bir yara izlenimi vermek adına. Ama tabiki eleştirilerinizi dikkate alıyorum, Başka gözler daha gerçekçi görebilirler..