Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmazsanız size bir şey sormak istiyorum aydınlatırsanız sevinirim. Benim bildiğim LT. ölçü birimi sıvılar için geçerlidir. Burada ve başka çalışmalarınız da LT. olarak geçiyor. KG. olmuyor mu ambalajda farklımıdır bu.
Kusura bakmazsanız size bir şey sormak istiyorum aydınlatırsanız sevinirim. Benim bildiğim LT. ölçü birimi sıvılar için geçerlidir. Burada ve başka çalışmalarınız da LT. olarak geçiyor. KG. olmuyor mu ambalajda farklımıdır bu.
Benim için içerik önemli değil ki ambalajın genelde bunların içine dondurma ve yoğurt vs. sıvı, akışkan maddeler girdiği için Litre diye benimkisi de ordan alışkanlık yani kg. diye de olabilir tabiki...
guzel çalısma tebrık ederım renkler cok baqlantılı duruyor..çalısmalarınızın devamını dılerım... ya bende yenı buraya uye oldum cok çalısmalarım var ama nasıl koyucam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz..
Dates yazısı altındaki kahve degrade biraz sert olmuş gibi biraz daha yumuşatılabilir. Kullandığınız Kahve extra sanırım, eğer cmyk ise degrade kısmında biraz sarı ilavesi hoş olurdu bence.