occw
🌱Yeni Üye🌱
İlanım artık geçerli değildir. Bir yerle anlaşmış bulunuyorum. İyi akşamlar.
13 Yıllık Tasarımcı Grafiker İş Arıyor
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Freehand: İleri Seviye
Photoshop: İleri Seviye
CorelDraw: Orta Seviye
İllustrator: Orta Seviye
İndesign: Orta Seviye
İş deneyimi ve içeriği: 1977 İstanbul doğumluyum ve halen İstanbulda yaşamaktayım. Yaklaşık 12 yıldır tam zamanlı ve freelance olarak grafikerlik yapıyorum.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu:
Medeni Hali:
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Alaylı grafikerlerdenim. Relam ajansları, orta ve büyük ölçekli üretim yapan matbaalarda grafik tasarımcı/sanat
yönetmeni olarak yaklaşık 13 yıldır çalışmaktayım. Kurumsal kimlik çalışmaları, katalog ve broşür çalışmaları, promosyon
ürünleri tasarımları,inndoor-outdoor reklam çalışmaları gibi birçok alanda çalışmalarım oldu.
Fotoğrafçılığada oldukça meraklıyım. Konusunda uzman ve türkiyenin tanınmış isimlerinden birinden yakın zamanda fotoğrafçılık konusunda eğitim almayı planlıyorum. Birkaç yıldır amatör olarak çekim yapıyorum ve bunu profesyönel düzeye taşımaya karlıyım.
Hem kreatif reklam ajansları hemde matbaalarda çalıştığımdan, baskı öncesi tasarım ve baskı süreçlerini rahatlıkla yürütebilecek
seviyedeyim.
Uzun soluklu ve keyifle çalışabileceğim tam zamanlı biriş arayışındayım. Önceliğim reklam ajanslarıdır. Matbaa veya diğer üretim yerlerinde çalışmayı düşünmüyorum. Saygılar
E-posta: occw@hotmail.com.tr
Telefon: 0532 223 21 90