Öncelikle herkese teşekkür ederim.
@ Empati : Bir tek grafikerlik yada bir tek donanımsal işlerle uğraşsaydım belki okların sayısını 1 yada 2 düşürebilirdim, aslında yazabileceğim vardı ama bu kadar eksiltebildim, teşekkür ederim yorumun için.
@ AloHa : 2. çalışmadaki çerçeve değil, eğer görmüşsen o özel kesim olarak kesilcek, kenarları o şekil kıvrımlı olarak. Diğeri ise yaptıran müşterinin tercihi, onun istediği biçimde yaptım
@ Joymen : Teşekkürler iyi yorumların için
@ H.gerikaya : Sağolasın teşekkür ederim
Ancak o logolar ağırlıklı olarak donanım içindi, o yüzden o tarz bişeyler yaptım, ama senide mantıklı bulmadım değil, sonuçta asıl olarak grafikerlik yapıyorum
@ rrkara : Sağ tarafakine logo gözüyle bakmamanı tavsiye ederim, oraya bilgileri tekrardan geçmedim, logoda "nazar et" yazıyor diye tekrar yazmamam mantıklı değil bana göre adı üstünde o logo orda o yazıyı bi logo olarak görmelisin, bilgi değil şahsi düşüncem böyle. Ama pt konusunda haklı olabilirsin, sana katılıyorum. 2. Çalışmada ise aşırıya kaçmak istemedim, göze hoş bi tasarım yaptım, ancak basımda isim ve ünvana gümüş yaldız, logolara kısmi lak uygulanacak ve özel kesim olacak. Eğer biraz daha çalışsaydım abartılı olabilirdi
Herkese yorumları için teşekkür ederim görüş belirtmek isteyen varsa dinlemeye hazırım.