Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logoyu sol tarafa sıfırla yada kaldır, ayrıca logonun hazır temp havasında olması bence web tasarım işi yapan biri için kötü bir imaj doğurur kanısındayım.
sanırım logo hazır psd logolardan, bence grafik tasarımcı iseniz kendi özgün tasarımlarınızı ortaya koymanız lazım diye düşünüyorum, kolay gelsin saygılar...
Bu kartvizitteki logoyu ben biliyorum başka bir yere ait logo,bulduğum gördüğüm zaman söyleyebilirim.İsim çok büyük yazılmış biraz daha kibar olabilir birde yazı fontları değiştirilebilir.
selam baris6007 bu logoyu çalışman çalıntı galiba gördüğüm kadarıyla bu işitme engelli sitesin logosu çalışmanı tam aynıymış ama renkleri farklı ufak şekli var bi linki göz atın istersen... bu yaptığın çalışmayı sizin ait galiba?
evet katılıyorum. kalabalığa mahal vermeyelim ve göz zevki de çok önemli. kartvizit kişinin ne olduğunu ne yapabildiğini göz zevkini yansıtır bu yüzden bi tasarımcı için bu çok önemli kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum