Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.el temiz dijital baskı makinası arıyorum fiyatı uygun makinaları bana bildirin lütfen bana ulasmak için e-posta adresim gm_kara@hotmail.com tabi hot ile mail birlesik furomda cıkmadıgı için yazdım
slm arkadaşlar 320 lik 12 zar kafa liric phaser dış mekan baskı makinam var iş yeri kapatma nedeniyle satıyorum 1senelik makına kafalarda hiçbi tıkanıklık yoktur makına 0 gibi the-reis-07@hotmail.com
2.el temiz dijital baskı makinası arıyorum fiyatı uygun makinaları bana bildirin lütfen bana ulasmak için e-posta adresim gm_kara@hotmail.com tabi hot ile mail birlesik furomda cıkmadıgı için yazdım
arkadaşlar bendede infinity 320 / 720 dpi 12 xaar 126 kafalı baskı makinası var makina çok temiz boya maliyeti düşük acil satılık makinanın yanında ups bilgisayar 60lık roland kesici
ARKADAŞLAR BENDE BİR İNFİNİTİ 160 LIK XAAR KAFA VAR LAZER KESİM ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM ÇOK TEMİZ TABELACILAR İÇİN BİREBİR 8500$ İLGİLENEN ARKADAŞLAR remziyayla54@hotmail.com mail atsın