Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2. Kartvizit Denemem

igkorkut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Macromedia Fw programını yeni kullanmaya başladım öğrendikçe daha iyiye gidiyor sanki sabahki konuya göre :)
9098.jpg

Benzer konular

IamKaDiR

🌱Yeni Üye🌱
neden illa macromedia da yapmaya çalısıyorsun ki corel draw ve photoshop var bu iş içn bire bir proğramlar bunlar sonucta her işin kendi proğramı var simdi dieceksin "photosopla ne alakası var o zaman kartvizit hazırlamanın " onda daha cok efekt uygulama sansı var o bakımdan en çok bu 2 proğram tercih ediliyor.

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşm bi önceki konuna da yorum yaptım..bazı sitelerde kartvizit taslakları var..onlar üzerinde çalış..desenleri değiştir..fonları deiştir.uğraş biraz..adobe illustratörde çalışmanı şiddetle tavsiye ederm..PS ve corel de kartvizit için yeterli programlar..
olacak gibi biraz daha uğraş bakalm :9

argun ertekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de illustrator kullanmanı tavsiye ederim. fireworks ara bir program. web tasarımını kodlamaya uygun hale getirirken işe yarıyor ama bu tarz işler için hiç uygun değil. kartvizit tasarlayacaksan corel, illustrator, freehand gibi bir program kullan. Ki dediğim gibi illustrator tavsiye ederim.

igkorkut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler.. ve adobe illustratör programını satın almam mı gerekiyor download edebileceğim bir adres var mı?

argun ertekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet adobe illustrator lisanslı bir program. Yani satın alman gerekiyor. Fakat yasal olarak ücret ödemeden kullanabileceğin deneme sürümünü internetten indirebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 30 gün boyunca deneme sürümünü kullanabiliyorsun.