arkadaşlar dış mekan baskıda 2 pastamı 6 pastamı çok boya harcar makina
sorix ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Eki 2007 Mesajlar 176 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.bilbortcu.net 4 Nis 2011 #1 arkadaşlar dış mekan baskıda 2 pastamı 6 pastamı çok boya harcar makina
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 4 Nis 2011 #2 Yani böyle bir soru mantık ile zaten çözülür aslında. Bakın kendiniz diyorsunuz. 2 pas : 2 adım 6 pas : 6 adım Hangisinde daha çok enerji harcarsınız?
Yani böyle bir soru mantık ile zaten çözülür aslında. Bakın kendiniz diyorsunuz. 2 pas : 2 adım 6 pas : 6 adım Hangisinde daha çok enerji harcarsınız?
sorix ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Eki 2007 Mesajlar 176 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.bilbortcu.net 5 Nis 2011 #3 ilk makinayı aldığım sıra teknik servisi 6 pasın 2 pastan daha az boya harcadığını söylemişti bana pek mantıklı gelmedi ama daha sonra bi iki kişide 2 pas daha az boya harcar demişti çıkamadım işin içinden
ilk makinayı aldığım sıra teknik servisi 6 pasın 2 pastan daha az boya harcadığını söylemişti bana pek mantıklı gelmedi ama daha sonra bi iki kişide 2 pas daha az boya harcar demişti çıkamadım işin içinden