Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 tane logo tasarımım

sums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldumu bilmiyorum yorumunuzu almak istedim...

Logo_by_allthekillernofiller.jpg

logo2.jpg

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
internet cafenin renklerini iyi düşün derim beyaz zeminde hoş durmuyor
ayrıca amblem olarak kullandığın bumerangları başka bir firma kullanıyor hemde aynı şekilde sadece en baştaki yay yok
şuanda firma aklımda değil ama yanlış hatırlamıyorum

cep telefonu için yorumum
değişik bi çalışma olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılmalı bence
renk konusunda biraz sıkıntın var gibi

kolay gelsin
iyi çalışmalar

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
alttaki dost internet cafe güzel olmuş, şöyle olsaydı da olurdu bence o yerine vektörel yörüngeli bir dünya olabilirdi, tabi buda güzel olmuş, tekin cep telefonun yazı karakteri olmamış ve cep telefonu yazısı çok yaklaşmış tekin yazısına...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
logo2.jpg

Özellikle bunun üzerinde durmamın sebebi ben mi yanlış anlıyorum yoksa siz mi ifade etmek istediğinizi yanlış ifade ettiniz anlamak içindir. "Dost" internet cafe... O yerine kullanmış olduğunuz figür yaralı, ölü, sarhoş izlenimi veriyor. "Dost" u ifade edecek bir figür gibi gelmedi bana. Bence bunun üzerinde bir daha düşünün derim.

Tekin Cep Telefonu' na gelince... Bu bir telefon markasımı yoksa işletme ismi mi?

sums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo2.jpg

Özellikle bunun üzerinde durmamın sebebi ben mi yanlış anlıyorum yoksa siz mi ifade etmek istediğinizi yanlış ifade ettiniz anlamak içindir. "Dost" internet cafe... O yerine kullanmış olduğunuz figür yaralı, ölü, sarhoş izlenimi veriyor. "Dost" u ifade edecek bir figür gibi gelmedi bana. Bence bunun üzerinde bir daha düşünün derim.

Tekin Cep Telefonu' na gelince... Bu bir telefon markasımı yoksa işletme ismi mi?

işketme ismi.. bu arada herhangi bi firmadan etkilenmedim.. zten herkezin bir birine benzeyen baz sablonları vardır buda onlardan birisi olabilr. :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
işketme ismi.. bu arada herhangi bi firmadan etkilenmedim.. zten herkezin bir birine benzeyen baz sablonları vardır buda onlardan birisi olabilr. :)
Söylemek istediğimi anlamamışsınız sanırım. Dost İnternet Cafe ismi ile bir sıkıntı yok. Sadece D"O"ST taki o harfinde kullandığınız figür neyi çağrıştırıyor. Bunu anlamak isterdim. Çünkü kullanmış olduğunuz ifade ölü ya da yaralı ifade için kullanılır.

sums

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söylemek istediğimi anlamamışsınız sanırım. Dost İnternet Cafe ismi ile bir sıkıntı yok. Sadece D"O"ST taki o harfinde kullandığınız figür neyi çağrıştırıyor. Bunu anlamak isterdim. Çünkü kullanmış olduğunuz ifade ölü ya da yaralı ifade için kullanılır.

:D yok ben ona cevap yazmadım.. Çünkü hic dikkat etmedim ona ya acık konusmak gerekirse artık yaptığım islerde fazla düsünemiyorum yani isme değil sektörüne göre logo yapmaya basladım.:D simdi bu hatamı gördüm dikkat ettiğiniz icin tesekkür ediyorum..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:D yok ben ona cevap yazmadım.. Çünkü hic dikkat etmedim ona ya acık konusmak gerekirse artık yaptığım islerde fazla düsünemiyorum yani isme değil sektörüne göre logo yapmaya basladım.:D simdi bu hatamı gördüm dikkat ettiğiniz icin tesekkür ediyorum..

Ben de bunu anlatıyorum. Ne isime nede sektöre olmamış demek istiyorum. Internet cafeyi belki "smile" ifade etmek istediniz. Fakat bu ifade yanlış bir "smile" bana göre. :) Kolay gelsin.

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bak dost yazısı varya ordaki O harfini internet explorer'ın E'si varya ondan yaoabilirsin