Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2009 imsakiye freehand mx....

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar "dozi2582" arkadaşımızın paylaşımından resim üzerinden yaptım umarım yazım yanlışı yoktur siz yinede her ihtimale karşı bakarsınız.. iyi kullanımlar...

imsakiye2.jpg

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Son düzenleme:

Benzer konular

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ramazan 19 eylül cumartesi sonmuş bilginiz olsun bende daha önce yazdığım gibi başka bi arkadaştan almıştım haberiniz olsun

chatlak.aceLya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2009 imsakiye

Diyanet İşlerinin yayınladığı namaz vakitleri cetveline bakılarak kontrol edilmiştir.:wink:

Son düzenleme:

chatlak.aceLya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşım senin yayınladığın yanlış ama ben yükleyemedim jpg olarak yüklemeyi denicem bide. yardımcı olursanız sevinirim.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
evet arkadaşım senin yayınladığın yanlış ama ben yükleyemedim jpg olarak yüklemeyi denicem bide. yardımcı olursanız sevinirim.

eline sağlık arkadaşım teşekkürler. resim olarak yüklemeye gelince forumda daha ayrıntılı bir anlatımı var esasında ama ben sana biraz daha basit bir şekilde anlatayım. resmi varsayalım masaüstünüde kaydet. resim ekleyeceğin konuyu aç en altta cevaplama modülünden gelişmişe bas. yazacağın metni yaz ardından da yazı yazdığın yerin hemen altında resim yükleme bölümü var oradan gözata bas ve resmi bul. yükleye bas bu seferde. bir site açılacak oraya yüklemiş olacaksın. oradaki linki kopyala ve bu yazı yazdığın bölümün hemen üstündeki iconlardan sağdan 3.süne bas. açılan pencere kopyaladığın linki yapıştır ve ok bas hepsi bu kadar. umarım karışık olmamıştır. ama dediğim gibi forumda https://www.grafikerler.net/uyelere-ozel-forum-kullanim-kilavuzu-t4724.html#post36108 linkinde ve yine sayfanın en altında da kısayolu bulunan yerden daha ayrıntılı açıklayıcı bi cevap alabileceğini düşünüyorum.

chatlak.aceLya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık arkadaşım teşekkürler. resim olarak yüklemeye gelince forumda daha ayrıntılı bir anlatımı var esasında ama ben sana biraz daha basit bir şekilde anlatayım. resmi varsayalım masaüstünüde kaydet. resim ekleyeceğin konuyu aç en altta cevaplama modülünden gelişmişe bas. yazacağın metni yaz ardından da yazı yazdığın yerin hemen altında resim yükleme bölümü var oradan gözata bas ve resmi bul. yükleye bas bu seferde. bir site açılacak oraya yüklemiş olacaksın. oradaki linki kopyala ve bu yazı yazdığın bölümün hemen üstündeki iconlardan sağdan 3.süne bas. açılan pencere kopyaladığın linki yapıştır ve ok bas hepsi bu kadar. umarım karışık olmamıştır. ama dediğim gibi forumda https://www.grafikerler.net/uyelere-ozel-forum-kullanim-kilavuzu-t4724.html#post36108 linkinde ve yine sayfanın en altında da kısayolu bulunan yerden daha ayrıntılı açıklayıcı bi cevap alabileceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim gayet iyi açıklamışsın. Ama neden sadece jpg olarak yükleyebiliyorum freehand olarak yüklemeye çalıştım kabul etmedi :-S

chatlak.aceLya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında freehand olarak yükleyebilseydim işinize daha çok yarardı yazmanıza gerek kalmazdı. Ama onuda öğrenicem :angel::smile: