Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 deneme takvımı

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınızı beklıyorum
21010.jpg

Benzer konular

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bence ama o ewi cıkarsan bide mutlu yıllar yazı karakteri güzel olursa daha iyi olabilir.. emeğine saglık güzel..

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
erkekle kızın arasına birde çocuk çizseydin mutlu bir aile olurdu. bu şekilde bilmiyorum yani:smile: sen karar ver

Son düzenleme:

matad0r

🌱Yeni Üye🌱
Kırlangıç resimleri kullanmışsınız. Yılbaşında kırlangıçlar çoktan göç etmiş oluyor yılbaşı vakti buna dikkat etmelisiniz. Birde yeni yıl yeni umutları, dilekleri simgeler. Güneşimiz Siyah. Siyah bir güneşin ufkumuzu açacağını pek sanmıyorum bunada dikkat etmelisiniz. Ev, kadın ve adam resimleri çok sade durmuş. Fakat bulutlar vede 2010 yazı kompozisyonunuz çok hoş vede renkli olmuş. Ayları gösteren tablolar çok sade olmuş. En azından ufak bilgiler özel günleri gösteren küçük not şeklinde yazılar düşerek daha da güzelleştirebilirsiniz takviminizi. Ellerinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla.

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok tatlı,güzel,mükemmel vs. olmuş.:) Hele 2010 fontuna ba-yıl-dım.:) Renkler falan baya uyumlu olmuş.Ellerine ve emeğine sağlık.Ayırdığın vakite değmiş bir çalışma bence.:)