Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 takvim ilk deneme

tuggen

🌱Yeni Üye🌱
merhaba..
ilk takvim çalışmam yorumlarınızı bekliyorum..

takv304mmmmm.jpg

Benzer konular

krmksz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kentmersan.com
ilk yorumu ben yapayım bari...emeğinize sağlık hoş bir çalışma olmuş ama arkadaki siyah fon sanki daha farlı bir renk olabilir

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Takvim içerisindeki sayılar biraz flu kalmıs biraz netlik kazanırsa amacına ulaşmış olur emeğinize sağlık.

tuggen

🌱Yeni Üye🌱
yorumlar için teşekkürler...

volkanc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzin verirseniz ben de görüşlerimi belirtmek istiyorum,

- Zeminin siyah olması, çalıştığınız detayları ikinci plana itiyor. Zemini siyah değil de %50 saydamlık vererek zemine motifler ve desenler ekleyebilirsiniz.
- Ayların olduğu kutucukları zaten farklı renklerle birbirlerinden ayırmışsınız, bu yüzden kutuları biraz daha büyüterek boşluklarını azaltabilirsiniz. Bu işlem gün isimlerini de uzunca yazmanıza imkan verebilir.
- Rakamlar kutucuklarda kimi sağda kimi solda duruyor, bence ortalanmalı.
- Ayların isimlerini ön plana çıkartacak kontur benzeri çalışmalar yapmalısınız.
- En altta vermek istediğiniz mesajı fotoğrafl ilişkili olabilecek bir kısımdan (üst) vermelisiniz. Türkçe karakterlere dikkat !
- Fotoğrafı ayların bulunduğu tablolarla aynı hizaya getirmelisiniz.
- Öndeki balonlar eğer birşeyi kapatmıyorlarsa kaldırın. Kaldıramıyorsanız, daha uygun biçimde dekupe edin.
- 2010 yazısının rengi arkadaki balonların renginden farkedilmiyor, ya kontur verin ya da rengini değiştirin.

Saygılar,

tuggen

🌱Yeni Üye🌱
YORUMLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..
TAKVİMİN SON HALİ BU..

takvimtakvm1.jpg

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence dünyada yapılan işlere de bir gözatın.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) gerçekçi olalım; başarılı bir iş de değil. Bu tasarımı sokaktaki herhangi bir vatandaş da yapabilir. Oysa sen Grafik Tasarımcı adayısın; bununla ilgili öğrenim görüyorsun. Farklı olmalısın, yaratıcı olmalısın, denenmemiş şeyleri denemelisin, düşünmelisin...bu vizyona sahip olmak için okumak, araştırmak, dünyayı, Türkiye'deki ustaları takip etmek gerekir. Belli bir bilgi birikimine ulaştıktan sonra kendi yaratıcılığını da ortaya koyduğunda daha başarılı işler çıkaracağına eminim..

PoPüLeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben laranın yorumuna iğneleme yapim :D bu çalışmayı sokaktaki vatandaş yapabilse dünya grafiker olar dı dolar dı:p

PoPüLeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışman fena dağil eline sağlık ama yazılar pek kendini gösterememiş :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel yazılar çok sönük kalmış ve yaptığın dekupelere dekupe esnasında soldurma efekti verseydin daha sonra üst üste koyduğunda birbirinden kopuk kalmazlardı şuanda kötü bir kolaj çalışması gibi duruyor fakat ilk çalışmalara göre güzel ellerine emeğine sağlık başarılarının devamı dileğiyle

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teknik açıdan incelemeye bile gerek yok bence. ben lara'nın dediklerine tamamen katılıyorum. Ayrıca zaten şu devirde bilgisayarına photoshop coreli yükleyen ben grafikerim diyor. bunlaran bir farkın olmalı çünkü sen bu işin okulunu okuyosun. sana kolay gelsin.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
bence çok basit olmuş :S biraz daha uğraşılabilirdi daha güzel çalışma ortaya çıkarmak için emeğine sağlık yine de

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
görüntü itibariyle gözüme çarpan bazı şeyleri yazayım.
bana 2010 yazısı fontu pek hoşuma gitmedi.
Arka siyah zemin yerine daha canlı ferah bir renk olabilirdi.
Üstteki resimin arkasındaki balonlar resimden kopmuş emanet gibi duruyor.
Aylar ise renkli kutular içinde hoş ama onlarında sayılarını yakın renk kullandığınız için ölmüş silik gibi olmuş.
en alttaki yazıda okunmuyor daha estetik bir font olabilirdi.

İyi çalışmalar

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
çok da kötü bir çalışma olmamış. yine de emeğinize sağlık. fakat lara hanımın yorumuna da az da olsa katılıyorum.

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz saçma olacak biliyorum ama erkek çocukların giymiş olduğu kıyafetler hangi yöreye ait merak ettim :) bizim yöreye benziyorda. kosovalıyım ben.

ayrıca yazı fontları dışında çalışma güzel olmuş tebrik ediyorum.

mayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lara hanıma katılmakla birlikte birde öneri vericem arka planla ile tüm nesneleri yumuşatarak birleştirsen daha hoş olur gibi geldi bana