Neler yeni

2010 takvımı lazım yardımlarınız ıcın tşk

firatakelma23

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana yapacagım kartvızıt ıcın 2010 yılı takvımının cdr dosyası olarak lazım yardım edersenız sewınırım şimdiden tşk ederım

Benzer konular

efebey15

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ekoweb.com
corelDraw kullanıyorsanız aşağıda anlattığım yoldan istediğiniz yıla ait ve çeşitli şekillerde onlarca takvim yapabilirsiniz...
coreldraw açtıksan sonra
tool menüsünde macros a ve run macros
açılan pencerede macros in kutusundan "CalendarWizard" seçeneği ile macroyu run ile çalıştırın. artık takvimlerinizi açılan bölümden oluşturabilirsiniz. yalnız önce türkçe ay ve gün isimlerini girmeniz gerekir language bölümünden

firatakelma23

🌱Yeni Üye🌱
hocam oyle yaptımda bana ouyuyo benım kartvizit boyuntunda yapacam ama bır turlu yapamıyorum 84*52 mm boyutunda olucak istedıgım YAPIP CDR dosyası olarak atarsanız sewınırım tabı zahmet olmazsa hersey ıcın tşk ederım

Depar Ceyda

🌱Yeni Üye🌱
Coreldraw 11

corelDraw kullanıyorsanız aşağıda anlattığım yoldan istediğiniz yıla ait ve çeşitli şekillerde onlarca takvim yapabilirsiniz...
coreldraw açtıksan sonra
tool menüsünde macros a ve run macros
açılan pencerede macros in kutusundan "CalendarWizard" seçeneği ile macroyu run ile çalıştırın. artık takvimlerinizi açılan bölümden oluşturabilirsiniz. yalnız önce türkçe ay ve gün isimlerini girmeniz gerekir language bölümünden

ben 11 kullanıyorum ve dediğiniz yerde macros yok sürüm farklılığımı neden dir?