Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2010 Takvimi (yorumsuz olmaz :))

vipdesign

🌱Yeni Üye🌱
sinav.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlginç bir çalışma.Güzel olduğunu söyleyebilirim.
Ancak şu var.Acaba sınav dersaneleri ticari bir işte kendi broşürlerinin kullanılmasına nasıl bakarlar ?

vipdesign

🌱Yeni Üye🌱
sevgili nihat yapılan çalışma zaten sınav dershanesine ait bi çalışma sizlerinde bi görüşnü alayım dedim aslında kitaplar daha iyi olacaktı ama internette çözünürlügü yüksek bi kitap bouyutu yok tu :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman sorun yok.Güzel iş.Tekrardan emeğinize sağlık.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Salı = Sali Olarak yazılmış Cumartesi pazar ile 1 - 2 yer değişmiş defterin orda epeycene bir karışıklık var. Firma ismi bir köşede yada o defter kısmında ufakda olsa bırakmakda fayda var. Kalem taş devrinden kalma gibi hadi masa neyse artık nostalji, filan takılıyorsun diye olabilir kalem ile cep telefonu biraz farklı zamanları anımsatıyor kahbe bizanstaki uçak misaline dönmüş. Haftanın günler türkiyede Pazartesi - Salı .... diye giderken neden Pazar gününü başa aldınız bu çok büyük sıkıntı yaratacaktır. Kolay gelsin.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorunun başlangıcını zaten ben yapmışım

" Cumartesi pazar ile 1 - 2 yer değişmiş "

Takvim günlerine bakmadan Cumartesi - Pazar diye eleştirmişim ama sizin takvime göre doğrusu cuma - cumartesi olacak takvim tasarlamak öyle çok basit bir iş gibi gözüksede ordaki günlerin doğruluğu, sıralaması, ticari, maddi ve manevi çok sıkıntılar doğuracaktır. Bilginize....

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
kırmızı broşürün altındaki fotoğrafın gölgesi varken, onun üstünde duran broşürün gölgesi yok.. sağ altta duran pusula oldukça alakasız duruyor kompozisyonla. "bi selam verip gidicem abi" der gibi :) kalemin şekilsizliğine bende katılıyorum. ayrıca kullandığınız font, kompozisyonu modernize etme çabasından oldukça uzak. iyi çalışmalar diliyorum.

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın Vip

Bazı şeyleride atlamadan geçmek istemiyorum aslında çalışmada bir heycan var yani tasarım yapılırken öyle bir düşünce fırtınasına kapılmışsınki düşünceler tamamlanmadan yeni düşüncenin temeli atılmış yukarıda saydığım eksiklikler meydana gelmiştir. Bir an önce düşüncelerin çalışmaya yansıdığını görmek için acelecilik tasarım sonunda iyi bir kontrolle aşılmıyacak engeller değildir. Önemli olan çalışmanın baskı aşamasında matbaaya sağlam ve eksiksiz teslimiyetidir. Çalışmanızı yayınladığınız ve eleştrilere olgunluk ile cevap verdiğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım.

vipdesign

🌱Yeni Üye🌱
bütün arkdaşlara tşk ederim söylediklerize katılıyorum