Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

23 nisan GOOGLE yarışma

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
23sr0.jpg
googlelogo1iq3.png

valla hangisinı yollsam şaşırdım...tabi dah çalişmalarım var ama sizden yardım alıyım dedım:)

Benzer konular

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
şahsen ikisini de beğendim 1. sade,2. cıvıl cıvıl.
ama ikincideki çiçekli kızın çiçeklerini azaltmalı mı çok mu karmaşık görüntü arz ediyor?nasıl bi yol çizilmelidir?
acaba G harfinin üstündeki kuş gereksiz mi

emeğinize sağlık
kolaylıklar dilerim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Gözüm kız çocuğunun yanına birde erkek çocuk aradı. Bi an 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı değilde Dünya Kadınlar Günü gibi bir hisse kapıldım.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) yorumlarınız çok tşk ederim:) garçekten:) benim da aklım karıştı:) var erkek cocuğu, kız cocuğu)) kaç denem yaptım kaç kişidan yorumları aldım:)) bu çalişma başlamadanonce çok logolar baktım 23 nisan için...neden sa hep ayne...ozaman en yakın zamnada kız ve ekrek çalişmam olucak:) ama bakın, geçen sene logo çalişmaları sadeec erkek cocuğu var yerde boya yapiyor.. o ne anlama geliyor erkek gunu diye mı? iştebu konu çok karışık! ya 2 cocuk olucak yada hiç birisi:))) oyle mı?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:) yorumlarınız çok tşk ederim:) garçekten:) benim da aklım karıştı:) var erkek cocuğu, kız cocuğu)) kaç denem yaptım kaç kişidan yorumları aldım:)) bu çalişma başlamadanonce çok logolar baktım 23 nisan için...neden sa hep ayne...ozaman en yakın zamnada kız ve ekrek çalişmam olucak:) ama bakın, geçen sene logo çalişmaları sadeec erkek cocuğu var yerde boya yapiyor.. o ne anlama geliyor erkek gunu diye mı? iştebu konu çok karışık! ya 2 cocuk olucak yada hiç birisi:))) oyle mı?

Bahsi geçen çalışmayı da ben kınamıştım zaten. Neden derseniz biz Türk milleti olarak bayrağımızı yerde görmeyi sevmeyiz. O çocuk ise yerde duran kağıt gibi bir şeye ay yıldız çiziyordu. Nasıl kaçtı bu insanların gözünden hala anlamış değilim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Bahsi geçen çalışmayı da ben kınamıştım zaten. Neden derseniz biz Türk milleti olarak bayrağımızı yerde görmeyi sevmeyiz. O çocuk ise yerde duran bir kağıt gibi bir şeye ay yıldız çiziyordu. Nasıl kaçtı bu insanların gözünden hala anlamış değilim.

tabi bence bu logo çoçuk yerde sizin duğunduğunuz anlamında değil yaptı ama haklısınız...:((((((((((((((((((

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tabi bence bu logo çoçuk yerde sizin duğunduğunuz anlamında değil yaptı ama haklısınız...:((((((((((((((((((

Türkçeenizden dolayı yanlış anladıysam düzeltiniz.

Yazmak istediğiniz:

"Tabi ki bence o logoda çocuk yerde çizdiği şey sizin anladığınız anlamda yere atmak anlamını taşımıyor. Ama yinede siz haklsınız" mı?

Yoksa sizin çizmiş olduğunuz logolarda yerde olan bir bayrak yok mu demek istediniz?

İnanın anlayamadım.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
eee:))) evet turkçem iyi değil:) malesef iyi grafiker olmak o benim engelim:(
yani demek istedım o kişi (geçen senenki logo yapan) duşunmedı sizin gibi...ama şimdı sız haklısınız...bende o zaman sizin gibi sizin ülkenize vatan olarak sizin gibi duşuniyorum...yani her ülke olsa bile bayrak bu bizim gururumuz..umarın istediklerime anlatım:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
eee:))) evet turkçem iyi değil:) malesef iyi grafiker olmak o benim engelim:(
yani demek istedım o kişi (geçen senenki logo yapan) duşunmedı sizin gibi...ama şimdı sız haklısınız...bende o zaman sizin gibi sizin ülkenize vatan olarak sizin gibi duşuniyorum...yani her ülke olsa bile bayrak bu bizim gururumuz..umarın istediklerime anlatım:)

:) Evet bu sefer oldu. Ayrıca o logoyu çizen arkadaşında kötü bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Ama Google Türkiye temsilcileri bu ayrıntıyı gfözlerinden nasıl olduda kaçırdı bunu anlayabilmiş değilim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
aman sanki anlarım umrunda:)) onlar buyuk adamlar duyguları değil paraya bakiyorlar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi olmuş bacım alttaki süper ;)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

r0cc0style

🌱Yeni Üye🌱
2. çok hoşuma gitti.. bence en azından dereceye girer..

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikiside hoş fakat 1. daha sade olduğu için dahada bir hoş...birinci logoda ayın üstüne birde erkek çocuk oturttunmu işlem tamamdır diye düşünüyorum..eline sağlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tşkler:) her fikir çalişip yeni logo oluşiyor:)) ama yine de yapmaktan vaz geçmem:) evet bende duşundum sade ve çizgi bilirgin olanlar tasarım her zaman hoş;)

serhat90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş olmus 2. ama siteye koyman kötü olmus birileri terbiyesizlik yapıp senin logonu alıp google a yollayabilir google orjianllerini alıcak sonra ama resmi parçalayıp orjinalmiş gibide yapabilir ben bu yüzden yayınlamadım :))
neyse tekrar lgolara gelelim alttaki 2. si çok güzel olmus çok beğendim ellerine sağlık

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
çok neşeli, cıvıl cıvıl çalışmalar olmuş.
çocuk bayramı coşkusunu yansıtmışsın.
Volkan TEKİN'in dediği gibi erkek çocuk figürü de ekleyebilirsin sadece.

çok çok keyifli. ellerine sağlık. :)

grafus

🌱Yeni Üye🌱
eline koluna gözüne sağlık güzel olmuş her ikiside
başarılar dilerim