Neler yeni

24 sayfalık bir dergi fiyatı nasıl belirlemeliyim

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba freelance olarak yeni çalışmaktayım. o yüzden fiyat konusunda bilgim yok. 24 sayfalık bir dergi görseller hazır gelicek diğer işler bana ait Quarkda dizgi ve mizanpajını yapıp baskıya hazır halde teslim etmem gerekiyor. Yalnız fiyat konusunda hiç bir bilgim yok bunu belirlemek için bir kriter veya liste varmı neye göre ve kaç lira fiyat normal yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese saygılar

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunun ile ilgili bir kriter malesef yoktur size isterseniz yardımcı olurum pm den ulaşın her türlü bilgiyi verebilirim matbaa konusunda deneyimim bihali fazla;)

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorduğum soru cevap verilmemesi gereken bir soru mu anlamış değilim yaptığımız iş yalan dolan doğal değil her emeğin bir bedeli yok mu bizim emeğimizin bedelini belirleyecek bir kriter olmamasına şaşırdım doğrusu yinede herkese teşekkür ederim

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
sorduğum soru cevap verilmemesi gereken bir soru mu anlamış değilim yaptığımız iş yalan dolan doğal değil her emeğin bir bedeli yok mu bizim emeğimizin bedelini belirleyecek bir kriter olmamasına şaşırdım doğrusu yinede herkese teşekkür ederim

Aslında şaşırmadan önce forumda aratsaydınız istediğiniz bilgilere ulaşabilirdiniz... Bilgi için linke tıklayınız...

freelance grafik tasarım fiyat listesi

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önder kardeşim çok teşekkür ediyorum. Haklısın inan bu aklıma gelmedi. bilgi için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal.

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba freelance olarak yeni çalışmaktayım. o yüzden fiyat konusunda bilgim yok. 24 sayfalık bir dergi görseller hazır gelicek diğer işler bana ait Quarkda dizgi ve mizanpajını yapıp baskıya hazır halde teslim etmem gerekiyor. Yalnız fiyat konusunda hiç bir bilgim yok bunu belirlemek için bir kriter veya liste varmı neye göre ve kaç lira fiyat normal yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese saygılar

pardon ablacım tamamen benim yazıları yanlış anlamam ben baskısıda dahil sorduğunu zannettim ama sen sadece grafiğini yapıcaksın anladım özür.. :)

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
insan kendi değrini kendisi belirler ..ucuz işçilerin hali ortada tavsiyem kimse değerini düşürecek işler yapmasın

birsen11

🌱Yeni Üye🌱
merhaba melsa
fiyatı çalıştığın saat üzerinden belirleyebilirsin. Örneğin ben tez makale öykü gibi düz yazı yazıyorum. Hoş uzun süredir boşum. Saatimi yakalşık 10 lira gibi belirliyorum.
Bu arada aklında bulunsun acil olup yetiştiremeyeceğin yazım işi olursa bana yönlendirebilirsin. Kolay gelsin canım.