Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keşke 1. çalışmadadaki alt taraftaki kanepeleri dekobe etseydin ve arkalarına siyah yada gri bi fon atsaydın, her birinin zemini farklı olduğu için biraz sırıtmış...bence 3. çalışma hoş olmuş sade ve ağır...eline sağlık arkadaşım...kolay gelsin...
keşke 1. çalışmadadaki alt taraftaki kanepeleri dekobe etseydin ve arkalarına siyah yada gri bi fon atsaydın, her birinin zemini farklı olduğu için biraz sırıtmış...bence 3. çalışma hoş olmuş sade ve ağır...eline sağlık arkadaşım...kolay gelsin...
1. çalışmada kanepe resmi sol taraftan havaya kalkmış gibi duruyo onun eğimini düzeltsen 3. çalışmadada soldaki yeşil oturma grubu olan fotonun rengini açsan çok güzel olur. Onun dışında tasarımlar çok güzel eline sağlık.
bence 1. çalışmanın üzerinde durmalısın.. fontları değiştirirsen en üstteki kırmızı koltuğu da farklı duruş şekliyle kullanırsan yani küçük değişiklikler yapıldıktan sonra bu çalışma tamamdır bence..
çok saoLun... müşteriler logoların ve adreslerin yerini yada resimlerin yerini kendileri istiyor bende ona yakın bi çalışma yapıyorum hatta tekrar yolluyorum yine düzelme istiyolar sırf bu yüzden işi bırakıcam zaten 19'unda yetenek sınawına giricem üniversite var önümde... dediğim qibi tamamen istediğim qibi kafamdaki şeyleri dökemiorm belli sınırlar tasarım denilen şeyde sınır yoktur... umarım anlayabilmişsinizdir beni... Saolun
3,çalışman hoş görünüyor ama renkler koyu geldi bana yazıya yansıma vermişsin ama biraz daha aç derim görünmüyor göründüğünde daha hoş gözükecek çalışman emeğine sağlık