Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben senin daha önceki güzel çalışmalarını gördüğüm için... bu biraz senin elinden çıkmamış gibi yaaaaa.. o yüzden çok yorum yapmak istemedim aslında ama çok ısrar ettin.. sen daha iyisini yaparsın bence tekrar dene...
arkadaşım bu benim gördüğüm kadarı ile bir broşür yada menü ama broşürse bu sırtı olur iç kısımları nerde? ya da benim bilmediğim bir çeşit mi ? aydınlatırsan savinirim
hayır bu kartvizit borşür değil. bunun içerisine tek renk baskı yapılacak. sağ taraf ön, orta arka sol tarafta araya girecek arzu üzerinde bir daha çalışacağım olmadı bu çalışma aslında neon görüntüsü vermeye çalışmıştım yazıya :S
bende hayalin arkadasima katiliyorum sen daha iyilerinide yaptigin icin sasirdik... peki ic kisma neler gelecek ordada kisa fiyat bilgileri mi olacak??
evet fiyat bilgileri var. aslında şaşırdım bizim buralarda bu türk 2 kırımlı kartvizitler çok yapılır. firmayı daha iyi tanıtabilmek için. firma sahibi ismini istemedi. ilginizden dolayı tşk ederim