Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3 kırımlı A4 broşür çalışması sizce nasıl?

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
3 kırımlı A4 broşür çalışması sizce nasıl?
buu arada fiyatlar tasarım için yazılmıştır? :)) ayrıca birde aynı firma için club kart tasarımı ekledim.
club yanlış yazılmış onu biliyorum :) çalışmaların bu resimleri hazırlık aşamasında alındığı için ön çalışma niteliğindedir o nedenle fiyatlarda ve bazı yazılarda yanlışlıklar vardı onlar düzeltilip işler baskıya girdi ve teslim edildi. Tasarımlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese Teşekkürler...

11mr3.jpg

22fv9.jpg

rbclup1mt3.jpg

kartyl6.jpg

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Renk açısından incelenmesi gereken bir çalışma grubu.

Bu gruptan sadece ortadaki renk grubundaki (kart ön ve arka yüz)
renk kullanımını beğendim. Fakat en üstteki ve en alttaki çalışmalarda kullandığın saf renkler aşırı derecede patlamış. İnsan bu renk curcunası içinde aktarılması istenilen bilgilere ulaşmakta konsantre olamıyor. Amaç bilginin sağlıklı aktarımı için renkleri araç olarak kullanmaktır, renkleri vurgulamak için bilgiyi değil. Tüm tasarımcı arkadaşların problemlerinden biride bu, lütfen saf renkleri kullanırken daha dikkatli olalım.

Kolay gelsin.

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
yorumların için teşekkür ederim fakat renk seçimi tamemen müşteri tarafından yapıldı. Müşterimin magenta ya aşırı bir ilgisi var dolayısıyla zeminlerde magenta kaçınılmaz oluyor. Tipografi ve mizanpaj açısından sanırım bir problem olmadığını düşünüyorsun teşekkür ederim.

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma ama başvuru forumundaki YEMEK DÜNYASI yazısının altındaki cümle okunmuyor.Birde bilgilendirme kısmındaki yazılarda biraz daha küçük olsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum.Saygılar..

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yemek kart çalışman ön ve arkasıyla hem çok sempatik hemde şık olmuş tebrikler. Tanıtım broşürün belki mükemmel olmuştur ama inan o capcanlı renklerin sonucunda yorum yapmam çok zor. Çalışmaya ilk baktığımda sadece Magenta, Yellow ikilisi dikkatimi çekti onun dışında sanki ne bir isim ne bir resim yoktu. Tabi bu benim nacizane bakış açım dedim ya belkide mükemmel olmuştur ama ben böyle görmüşümdür. iyi çalışmalar.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlara katılıyorum.Magenta ve sarı renkler çok göz alıcı ve yorucu.Farklı tonlarda farklı renklerle çalışsan sanki daha hoş durur.Pastel renkleri bi dene(pantone)...iyi çalışmalar...

gamzeyuksel

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanız çok güzel olmuş.hangi programları kullandığınızı öğrenebilir miyim?

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güsel çalışma olmuş.

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yemek dunyasi, fakat yemek yok, kebap cok :) canim cekti..

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet guzel ancak 2 kirimli calisma :D

gasiha

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten tasarım olarak çok hoş..Sarı renk biraz göz alıyor ama genele bakarsak tasarım olarak iyi..eline sağlık...

kemal sönmez

🌱Yeni Üye🌱
tasarım fena değil fakat müşteri ne kadar istesede bence renkleri daha iyi kullanabilirdin

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımcılar olarak biliriz ki müşteri çok güzel renk uyumuna sahip, güzel tasarımları, tasarım kurallarına uygun tasarımları beğenmeyebilir... Çünkü onlar genelde esnaf kafasıyla düşünürler ve aşırılığı severler. Onlar için fontun önemi yoktur. Kafasında çizdiği bir kalıp vardır ve onu isterler... Bu nedenle çalışılan müşteri zaman zaman tasarımı etkiler.
Bu arkadaşımızın çalışması gayet başarılı ve cıvıl cıvıl olmuş bence... Bir yemek firması için fazla bile... Daha iyiside olabilirdi belki ama arkadaşımızda belirtmiş ki müşterinin kafasında bazı kalıplar varmış...
Kendisini tebrik eder başarılı çalışmalarını görmek isterim...

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O başvuru formundaki Club Kartın köşelerini yuvarlarsan iyi olur renkler gayet spor hoş duruyor. Bir de başlığa yanlış yazmışsın herhalde bu iş 2 kırımlı değil mi? :D

volkarzma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam kıvrımların ebatları kaç söylermisin tek kıvrımın boyutu nekadar yani...!

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
yorumların için teşekkür ederim fakat renk seçimi tamemen müşteri tarafından yapıldı. Müşterimin magenta ya aşırı bir ilgisi var dolayısıyla zeminlerde magenta kaçınılmaz oluyor. Tipografi ve mizanpaj açısından sanırım bir problem olmadığını düşünüyorsun teşekkür ederim.

Müşteriniz magentaya düşkündür doğrudur. Ancak yine de bence renkleri bir şekilde dengeleme yoluna gidin. Belki beyazı çoğaltabilirsiniz. Kolay gelsin.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk kullalanımı çok kötü, dogru renklerle daha göz alıcı bin calisma cikacaktir orktaya eline saglik

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renk konusunda bende arkadaşlaarıma katılıyorum Çalışmalarınız farklı renklerle daha güzel görünebilir diye düşünmekteyim. Elinize sağlık