Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

300 dpi kaydedemiyorum !

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle herkese merhaba.Ben ilustratorda bişey çizdim.Dışa aktardan psd formatinda kaydetmek istiyorum.Ama 150 ve 72 dpiylerde kaydedebilirken 300 dpi şeklinde kaydedemiyorum.Böyel bir hata veriyor

Pwr8b.jpg

Umarım yardımcı olurusunuz.İyi forumlar.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Psd yerine Tiff kaydedebilirsin. İllaki Photoshopta açmak istiyorsan çalışmanı eps kaydet, Photoshop'ta open ile aç olsun bitsin:)

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saolun teşekkür ederim.Ben ilüstratorde bunu iki layer halinde çalıştım.Photoshoptada iki layer halinde nasıl açabilirim.

İyi forumlar.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
ram yiyebilecek ne varsa herşeyi kapatın. Aynı sorunu bende ps de yaşıyorum bazen , genelde jpedg şeklinde kaydederken oluyor hiç psd kaydederken bu sorunu almadım.
Ekranınızın sağ alt bölümünde ne varsa kapatın bu ram kullanımızı azaltır.

Eps olarak kaydedersen photoshop katmanları düzleştirir açarken ama katmanlarla işim olmayacak düz bir şekilde açılsın diyosan eps ve pdf mantıklı bi seçim olur.Bu formatlarda kaydederken fazla ram a ihtiyaç duymayacaktır diye düşünüyorum

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumunu< için çok teşekkürler.Ama ben katmanlı kaydetmek istiyorum onu nasıl yapabiliriz?Bi yardım ederseniz :)

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Denedim ama istediğim gibi katmanlı olmuyor.Neyse :).Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.

İYi çalışmalar , iyi forumlar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Denedim ama istediğim gibi katmanlı olmuyor.Neyse :).Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.

İYi çalışmalar , iyi forumlar.

Export > Photoshop PSD kaydedince nasıl istediğin gibi katmanlı olmuyor anlamadım?

mornatari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://forums.adobe.com/message/2759051 adresinde illustrator dosyasını layerlara bölmeyi anlatıyor. script kodu var. her layerı ayrı ayrı psd ( yada jpeg artık sen ne istersen) olarak kaydetmeyi dene. çok daha az ram harcar böylece.