Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d max hakkında yardım ACİL...

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oval bir zemin üzerine yazıyı nasıl yerleştireceğim hakkında yardım
istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur...

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
önce bir silindir çizin ovalleştirin sonrada text aracı ile yazıyı yazıp üzerine koyun...
(hiç mi deneyiminiz yok)

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim anlatmak istediğim oval zeminde yazıyıda oval olarak nasıl yerleştireceğim onu bilmiyorum...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
önce herhangi bir iyi bildiğiniz (corel, illustrator...gibi) outline programı ile çalışmanızı hazırlayın,
sonra "ai" formatında 6.0 versiyonu uygundur exportlayın,
sonrasını ekran resmini siteye yollayın yardım edelim size...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maxta shapes ile text inizi yazın.textinizi oval zemine yaklaştırın.sonra oval zemine göre text e bend uygulayın.ovallik fazla değilse bend uygulamayabilrsiniz.oval zemin seçili iken
create--compound--shapemerge yi aktif edin.pick shape butonuna basarak textinizi atayın.text e ait olan vertexler oval zemin üzerinde oluşacaktır.editable poly e çevirdikten sonra bu poligonları seçerek lokal ektrude veya bevel uygulayabilirsiniz.
denemev.jpg
sonuç böyledir aradığın buysa slm

Son düzenleme:

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
allah senden razı olsun...... valla süper oldu

maxta shapes ile text inizi yazın.textinizi oval zemine yaklaştırın.sonra oval zemine göre text e bend uygulayın.ovallik fazla değilse bend uygulamayabilrsiniz.oval zemin seçili iken
create--compound--shapemerge yi aktif edin.pick shape butonuna basarak textinizi atayın.text e ait olan vertexler oval zemin üzerinde oluşacaktır.editable poly e çevirdikten sonra bu poligonları seçerek lokal ektrude veya bevel uygulayabilirsiniz.
denemev.jpg
sonuç böyledir aradığın buysa slm

tam istediğin cevap gerçekten çok sağol teşekkürler..

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sende sağol umut33.yalnız bu teknikte oval zemin üzerine text düştükten sonra vertexlerin başıboş durmasından kaynaklanan küçük sorunlarla karşılaşabilirsin.bunları da poligon oluşturacak şekilde bağlar oluşturarak çözebilirsin.slmlar.