Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D max ilk organik deneme

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
renderımız manueldir anlaşılacağı üzre :D görünen eksikleri veya hataları paylaşırsanız sevinirim.ilk denemelerin düsgün olması taraftarıyım.. şimdiden teşekkür ediyorum..

69617791.jpg
:emo1:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 ilk önce forum kuralları okumalısınız....

flood yapmak forum kurallara aykrı... flood ne demek - arka arkaya mesaj yazmak...

çalışma ilgili ne yapmak istemişsınız anlmak çok zor... 3d max hazır insan vucütü kullanadar üzerine kasları şışrma efekti yapıp ve bacak kısmı kısaltığınız zaman render ve v-ray verdiğiniz zaman nasıl bir çalışma olacak düşünemiyorum bile...

evet çalışma bitmiş halde olsa daha net ve açık yorumları alabilirsiniz

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Evet Atladım Flood Olayını Pardon.

Hazır İnsan Vücudu Diye Bir Durum Yok Modelleri Her Zaman Sıfırdan Yaparım.Burada Bunu Paylaşmamdaki Amaç; Birkaç Gündür Uğraşıyorum ve Gözüme Normal Geliyo Artık Bir Çok Yanı.. Benim Göremediğimin Görülebilmesiydi Amaç..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet Atladım Flood Olayını Pardon.

Hazır İnsan Vücudu Diye Bir Durum Yok Modelleri Her Zaman Sıfırdan Yaparım.Burada Bunu Paylaşmamdaki Amaç; Birkaç Gündür Uğraşıyorum ve Gözüme Normal Geliyo Artık Bir Çok Yanı.. Benim Göremediğimin Görülebilmesiydi Amaç..

normal geliyor demişsınız.... bir yaratık mı yapmayi çalışıyorsunuz? eğer yaratık yapıyorsunuz evet normal olabilir... ama eğer normal insan yapmayi çlaışıyorsunuz hiç normal değil....

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Şuan Mecburiyetten Flood Yapıyorum.Durumu Anlatamamışım.İşte Normal Değil Diyosunuz, Normal Olmayan Kısımlarını Ben Göremiyorum Şuan Gözüm Alıştıgı İçin? Nedir Acaba O Güzel Anormal Kısımlar..? Amaç da Buydu Paylaşımdaki..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Şuan Mecburiyetten Flood Yapıyorum.Durumu Anlatamamışım.İşte Normal Değil Diyosunuz, Normal Olmayan Kısımlarını Ben Göremiyorum Şuan Gözüm Alıştıgı İçin? Nedir Acaba O Güzel Anormal Kısımlar..? Amaç da Buydu Paylaşımdaki..

:surprised: paylaşımdaki amacı da buydu....

daha önce sordum bir yaratık mı çiziyorsunuz? ya da normak bir insan çiziyorsunuz... eğer yaratığı çizmeye çalışıyorsunuz o zaman tamam... çünkü anatomik bu durumda önemli değil...

eğer normal insanı çiziyorsunuz o zaman anatomik hatalar var... ayak kollar, bacaklar....

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Kasta'nın dedidiği gibi kendinize özgü bir karekter yaratıp, yaratık yada farklı bir görünüm vermek istiyorsanız o başka ama normal olarak soruyorsanız anotomik bozukluklar çok fazla ,ayaklar çok büyük,gövde başa göre çok küçük kafa kaybolmuş ,bacaklardaki kasların duruşu bir tuhaf olmuş yani biraz abartı var normale göre.Emeğinize sağlık.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Öğrenmek İstediklerim Bunlardı İşte Baş, Ayak, Bacak Kas Grupları..
Son Bikaç Gündür Nerdeyse Sosyal Hayatım Kalmadı Bununla Uğraşıyorum..Kaplaması Kostümü vs Olaylarına Girişmeden Hataları Düzeltmek İstedim.. :D

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
hakancım eline sağlık bende gözüme çarpan bikaç şeyi söyleyeyim faydası olur umarım:)
omuz başlarının biraz daha belirginliği olabilir,el bilekleri bana kalın gibi geldi,bidee bu vücuda bu surat olmamış:)bunlarda hakanım ellerine sağlık :)

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla açıkçası hiç insana benzememiş..
Eğer bir yaratık çizmek istediyseniz başarılı...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Bende yeni başladım 3d eğitimine,
geceleri çalışıyorum,
sakinlik gerekiyor çok zorladı beni,
ama hiç yoktan birşeyler yaratmak insanı heyecanlandırıyor :D

Ben şu anda normal objeleri modellemeye çalışıyorum,
böyle seningibi kafamdan bir çalışmayı ne zaman yaparım bilemiyorum

Eline sağlık arkadaşım ilginç duruyor.

Normal bir insan modelliyorsan çok abartılı kol ve bacakları var.

Eğer kendine özgü bir karakter modelliyorsan çok ilginç duruyor
sanki mutand lar gibi olmuş.

buna animasyon da ekler ve önerilerle geliştirdiğin karakteri
tekrar paylaşırsan sevinirim merakla bekliyorum...

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin.. Sıfırdan Bişeyler Yaparak Gelişiyorum İster İstemez. En Azından At fln Demediniz Direk Gözünüze İnsan Gibi Geldi o da Bişey :D Ayrıca Bu Denemedir Bitmiş Hali Değildir Diğer Yorumlarda da Belirttiğim Üzre Beynim Sulandı ve Referans Resim Yerine Alıcı Gözle Sizlerden Yorum Alarak Olan Hataları Düzeltmek İstedim Sağolun.. :D

Yaratık Yapmayı Planlıyorum, yani Zaten Onu Düşünüyodum Ama Modelleme Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Bilir Yavas Yavas Gelişim Gösterdiğini.. İstediğim Yorumları Aldım Ama Daha Düzeltmelere Geçemedim Malesef :D

namasteee Bunun Animasyon Kısmını da Düşündüm Kısa da Olsa Ama Poligon Sayım Çok Fazla Bilmiyorum Nasıl Bişey Yapabilirim :D Önce Modeli Bitireyim de. Sanırım Bikaç Ayı Bulur Anim fln da Yapabilirsem Becerip de.. :D