Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Typo & C4D+PS

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamlar. Daha önce forumda verildimi bilmiyorum ama incelemenizde fayda var. İlerleyen zamanlarda daha ayrıntılı değişik bir typo için video hazırlayıp buraya eklicem.

-ALINTIDIR-

51111864.jpg

61220604.jpg

75325773.jpg

93679644.jpg

53391851.jpg

32201806.jpg

53586827.jpg

22564139.jpg

19695265.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Vaov..sonuç müthiş..Teşekkurler ders için emeğinize sağlık. Siz mi hazırladınız?

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Vaov..sonuç müthiş..Teşekkurler ders için emeğinize sağlık. Siz mi hazırladınız?

Hayır ben hazırlamadım, yanlış anlaşılmasın. Başka bir siteden alıntı. Not düşeyim en iyisi. Ben biraz daha değişik olanını hazırlayacam ama video anlatımı olarak. Bu sadece ön hazırlık diyelim yapmak isteyenler için.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır ben hazırlamadım, yanlış anlaşılmasın. Başka bir siteden alıntı. Not düşeyim en iyisi. Ben biraz daha değişik olanını hazırlayacam ama video anlatımı olarak. Bu sadece ön hazırlık diyelim yapmak isteyenler için.

Video'yu da bekliyorum sonuç mükemmel çünkü..Yinede ellerinize sağlık..Teşekkürler.

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gercekten çok güzel olmuş.

paylaşım için sağolun.

sizin hazırlayacagınız videoyuda bekliyoruz..

kolay gelsin

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Cinema 4d bu konuda kolay kullanımı ve her iki platformda da çalışmasıyla bir adım önde. Herkese tavsiye ederim. Cinema4d Tv diye arattırırsanız türkçe forumuna da ulaşabilirsiniz. Sunumlar için ideal bir çözüm. Üstelik etkiyi de. Denenmiş ve test edilmiştir. Konu için ayrıca teşekkür ederim...

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BU hafta ve önüzmüdeki hafta benim için çok yoğun ve zor bir hafta olacak. Bundan ötürü video için daha zaman var. Umarım işinize yarayacaktır.

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
BU hafta ve önüzmüdeki hafta benim için çok yoğun ve zor bir hafta olacak. Bundan ötürü video için daha zaman var. Umarım işinize yarayacaktır.

Hiç sorun değil bekleriz. Ama aynı dersleri ya ben alıntı yapacağım yada sizden foruma yüklemenizi rica edeceğim. Yasak olduğu için forum adresi veremiyorum. Ama netteki tek türkçe cinema 4d forumu. Aratırsanız muhakkak denk geleceksiniz. Görüşmek ümidiyle. Elinize sağlık...

Andrerendless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ooouv :surprised: sonuç gerçekten mükemmel :dance:

.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
mükemmel bir ders çok sağol paylaşım için

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle herkesten özür dilerim. Söylediğim güne yetiştiremedim videoyu. İnanın haftalardır kafamı kaşıyamıyorum. Son 1 hafta girdim sanırım. Yani herhalde:) Ondan sonra video hazrlayacam.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle herkesten özür dilerim. Söylediğim güne yetiştiremedim videoyu. İnanın haftalardır kafamı kaşıyamıyorum. Son 1 hafta girdim sanırım. Yani herhalde Ondan sonra video hazrlayacam.

İlgin ve burdaki güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim :)
Çok işe yarayacaktır