Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

50x70 afiş tasarımı (2)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
değerli yorumlarınıza...

6H1lK.jpg

Benzer konular

ftmtkl

🌱Yeni Üye🌱
birkaç değişiklik ile daha da güzel olabilir sanırım yani bence kendi fikirlerimi söylemek istiyorum
1) üstteki ufak bulutumsu renklendirmeyi kaldırınca
2) kırmızı alan içindeki yazılar ile sarı alandaki yazılar arasındaki font ve zemin farkını daha belirgin ve dikkat çekici bir şekilde değiştirsen
3) sarı alan içindeki yazıyı ortalı şekilde tam yarısından bölsen ve yazıyı ona göre ayarlasan
4) en son alt kısımdaki beyaz gri karışımı olan bölümün renklendirmesini üst kısma uygun yapsan veya oraya üst kısıma uyacak farklı bir fotoğraf daha uyarlasan ya da o alanı hiç boyamadan sadece yazıları farklı alanlar içinde kullansan
daha hoş olur diye düşünüyorum ama tabii de fikir olarak güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
birkaç değişiklik ile daha da güzel olabilir sanırım yani bence kendi fikirlerimi söylemek istiyorum
1) üstteki ufak bulutumsu renklendirmeyi kaldırınca
2) kırmızı alan içindeki yazılar ile sarı alandaki yazılar arasındaki font ve zemin farkını daha belirgin ve dikkat çekici bir şekilde değiştirsen
3) sarı alan içindeki yazıyı ortalı şekilde tam yarısından bölsen ve yazıyı ona göre ayarlasan
4) en son alt kısımdaki beyaz gri karışımı olan bölümün renklendirmesini üst kısma uygun yapsan veya oraya üst kısıma uyacak farklı bir fotoğraf daha uyarlasan ya da o alanı hiç boyamadan sadece yazıları farklı alanlar içinde kullansan
daha hoş olur diye düşünüyorum ama tabii de fikir olarak güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık

1)çalışma sadece tutulan kısımdır. yani bu bir sunum şeklidir. üstteki bulutumsu renklendirme çalıştığım ajansın logosudur. belli olmasın diye öyle yapıldı.
2)kullanılan renkler görsele göre oldukça canlı. çalışmalarda genelde tek tip font kullanma gibi bir huyum var.
3)metnin okunması ve algılanması zor olur. ilk bakışta 2 yada 3 saniye içinde verilen mesajın algılanması gerekir.
4)o kısımda firma logosu ve iletişim bilgisi var. oraya ikinci bir görsel koyulmaz. firma bilgileri için ayrıldı. çalışmaya ikinci bir görsel kullanmak karışıklığa sebep olur. net ve anlaşılır olmalı.

verdiğiniz fikirler için teşekkürler...