İlk illüstrasyon çalışmam.
kolçakpaşa1 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 May 2008 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 27 Ara 2008 #1 İlk illüstrasyon çalışmam. Son düzenleme: 27 Ara 2008
pthing 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Ara 2008 Mesajlar 27 Tepkime puanı 8 27 Ara 2008 #2 çok güzel olmuş eline, emeğine sağlık... sadece bi önerim var; gölgeleri çok yumuşatmışsın daha sert kullanabilirdin böylece daha bi ****l görüntüsü verirdi. ilki böyleyse sonrakiler süper olacak demektir. çalışmalarının devamını bekliyorum.
çok güzel olmuş eline, emeğine sağlık... sadece bi önerim var; gölgeleri çok yumuşatmışsın daha sert kullanabilirdin böylece daha bi ****l görüntüsü verirdi. ilki böyleyse sonrakiler süper olacak demektir. çalışmalarının devamını bekliyorum.
fatihcee ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 25 27 Ara 2008 #3 gözlerinin hastasıyım gt shelby ın ustasıyım güzel ama arkadaşımın dediğine katılıyorum ve karanlık olmuş biraz ama yinede güzel kolay gelsin
gözlerinin hastasıyım gt shelby ın ustasıyım güzel ama arkadaşımın dediğine katılıyorum ve karanlık olmuş biraz ama yinede güzel kolay gelsin