Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

76 Yaşında Photoshop Uzmanı!

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Şu an 76 yaşında olan Yuan, 16 sene içinde 2000'den fazla hasarlı fotoğrafı onarmış ve bunu tamamen ücretsiz yapmış.

Tıkla.

Benzer konular

ozd3m1r

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok fazla süper :) nasıl bir kelime kurduysam fakat resimlere baktım gerçekten üstat olmuş yuan

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Helal olsun, amca çok azimli ve de yetenekliymiş...

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok fazla süper :) nasıl bir kelime kurduysam fakat resimlere baktım gerçekten üstat olmuş yuan

İnanır mısın? Fotoğraflarda ince ince yapılan işlemleri inceledikten sonra, senin kendinin de farkettiğin bu cümlene bayıldım doğrusu.
Hani diyecek kelime bulamayıp, süperin de yetmiyeceğini anlayınca. Bundan farklı birşey çıkmazdı insanın ağzından.

ozd3m1r

🌟Usta Tasarımcı🌟
İnanır mısın? Fotoğraflarda ince ince yapılan işlemleri inceledikten sonra, senin kendinin de farkettiğin bu cümlene bayıldım doğrusu.
Hani diyecek kelime bulamayıp, süperin de yetmiyeceğini anlayınca. Bundan farklı birşey çıkmazdı insanın ağzından.

g.j diye bir film izledim bu amca gibi fakat orda muhteşem fantastik bilgisayar programları yapıyordu bu fotograf tamamlama işlemlerini :rofl:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
inanmış ve sabırla azimle hedefine ulaşmış o yaşta valla helal olsun! başka ne denir ki?

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotoğraf işlerinin en zoru,en çok sabır,dikkat ve özen isteyen çalışmasıdır..Emeğe saygı,helal olsun..:alkis:

soan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onların ülkesinde 40 yaşında 50 yaşında insanlar iş değiştirip bir yerlere geleiliyorlar bizde ise bu mümkün değil.. 30 yaşından sonra iş bulmak çok zor nerde kaldı sektör değiştirmek yeni bir meslek sahibi olmak..

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
onların ülkesinde 40 yaşında 50 yaşında insanlar iş değiştirip bir yerlere geleiliyorlar bizde ise bu mümkün değil.. 30 yaşından sonra iş bulmak çok zor nerde kaldı sektör değiştirmek yeni bir meslek sahibi olmak..

Haklısınız.