Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8.sınıfım, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanmak istiyorum Bir bakarsanız sevinirim :

ardaekin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafiker abilerim, ben 8.sınıfım, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanmak istiyorum. Ve hedefimde Grafiker olmak. Resim çizmeyi tasarım yapmayı çok seviyorum. Photoshopu Amatörden biraz daha iyi kullanıyorum. Ve hedefimin peşinden gitmek için gidebildiğim kadar kursa gidiyorum (Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık, grafik tasarım kursu, karikatür ünlü karikatürist Nezih Danyal'dan ders aldım) bütçemiz bunlara yetiyor. Ve bunları belgeyle bitirmek istiyorum çünkü ilerde iş konusunda bana yardımcı olacaklar.
SORULARIM;

-Güzel Sanatlar Lisesi'ne nasıl giriliyor ?
-Grafiker olmak için hangi bölümü okumak lazım ?
-Gittiğim kurslar yardımcı olur mu ?
-Merkezi Ortak Sınav puanım etkili olur mu ? Taban puanı ne kadar ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

NOT:ÇİZİM KONUSUNDA YETENEĞİM VAR

Moderatör tarafında düzenlendi:

AngaralininBiri

🌱Yeni Üye🌱
Ben de 8. sınıfım. Aynı dertten benim de kafam ağrıyor. Aylardır araştırma yapıyorum ve sınavım matematik ve ingilizce hariç çok iyi geçti. Bu merkezi sınav notları da etkili olacakmış.

Ben de photoshopu az çok kullanabiliyorum. Çizimim benim de iyi. Gittiğin kurslarla ilk başta derslere olumlu bir şekilde başlayabilirsin. Katkısı elbet olur. Öğrendiklerini pekiştirmiş olursun lisede.

Grafik ve Fotoğraf alanını okumak lazım sanırım. Bu liselere girmek için galiba liseler kendi sınavlarını yapmıyor. Benim yaptığım araştırmalarda anca bu kadar şey bulabildim. Ankara'da bu dalda çoğunlukla kızlar için liseler var. Taban puanlarına gelince daha belli olmamış galiba. Araştırıyorum ama hep önceki senelerin taban puanları çıkıyor. Elimizden gelebilecek tek şey var. O da derslerimize çalışmak.