Merhaba arkadaşlar,Bir otomotiv yedek parça firması için ürün kataloğu hazırlamam gerekli, yaklaşık 800 adet ürün var. Biraz araştırma yaptım yerli bir yazılım buldum Catalog Design Studio adında. Özellikleri tam benim istediğim gibi ürün bilgilerini excel dosyasından import edip bir ürün için dizaynı yaptığınızda istediğiniz kadar ürüne bu şablonu uyguluyor.Aynı dizayn projesi içerisinde farklı tasarımlarda yapabiliyorsunuz.
Ancak kararsız kaldım Adobe Indesign ,QuarkXpress veya Corel Draw ile bu iş biraz uzun sürecek gibi (Indesign da DataMerge özelliği var ama bu programda daha gelişmiş gibime geldi veri yönetimi).Catalog Design Studio programını almayı düşünüyorum.e-katalog oluşturma özelliği de var, kataloğu baskıya vermek için PDF oluşturma özelliği de. Ne dersiniz?
Ayrıca kataloğu hazırlanacak ürünlerin, özelliklerinin yabancı dillerini girersek, tasarımda hiç bir değişiklik yapmadan istediğimiz dilde kataloğu tekrar oluşturabiliyormuşuz...Aslında her ajansa, her matbaaya hatta her grafikere lazım bence
Aşağıda programla ilgili bilgiler mevcut...
Üretici: Simge Teknoloji.
Web Sitesi: www.simgeteknoloji.com.tr/CatalogDesign.aspx
web sitesinde tanıtım ve eğitim videoları mevcut...
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..Bu arada fiyatı biraz tuzlu mu ne?
Ancak kararsız kaldım Adobe Indesign ,QuarkXpress veya Corel Draw ile bu iş biraz uzun sürecek gibi (Indesign da DataMerge özelliği var ama bu programda daha gelişmiş gibime geldi veri yönetimi).Catalog Design Studio programını almayı düşünüyorum.e-katalog oluşturma özelliği de var, kataloğu baskıya vermek için PDF oluşturma özelliği de. Ne dersiniz?
Ayrıca kataloğu hazırlanacak ürünlerin, özelliklerinin yabancı dillerini girersek, tasarımda hiç bir değişiklik yapmadan istediğimiz dilde kataloğu tekrar oluşturabiliyormuşuz...Aslında her ajansa, her matbaaya hatta her grafikere lazım bence
Aşağıda programla ilgili bilgiler mevcut...
Üretici: Simge Teknoloji.
Web Sitesi: www.simgeteknoloji.com.tr/CatalogDesign.aspx
web sitesinde tanıtım ve eğitim videoları mevcut...
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..Bu arada fiyatı biraz tuzlu mu ne?