Neler yeni

$id=$_GET['id']; ile veri çekme sorunu

Brutus92

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar $id=$_GET['id']; ile veritabanından idye göre veri çektiğim zaman ekrana yazdırmak istediğimde id ye göre çektiğim için tablodaki id sütunundan başka sütünu yazdıramıyorum hata veriyor. önerilerinizi bekliyorum

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
"SELECT * FROM tabloadi WHERE Id = ".$id derseniz sadece o id'ye ait satır alınır. Bütün sütunlar da gelir ama.

$sql = "SELECT * FROM tabloadi";
$sql = mysql_query($sql); while($row=mysql_fetch_array($sql))
{
echo $row["Id"]."-".$row["Name"];
}

Böyle bir örnek işinizi görür umarım. Ne yaptığınızı tam olarak anlamamış da olabilirim.

Brutus92

🌱Yeni Üye🌱
Misal alt alta sıralanmış haber başlıkları düşünün ve hangisine tıklarsanız veri tabanından onun id sine göre bilgilerini çekiyor. yani <a href="haberler.php?id='.$id.'"></a> linkini veriyoruz. işte bu şekilde id ile sayfaya çekip yazdırırken id den başka sütunu yazmıyor malesef. bir türlü çözemedim

Brutus92

🌱Yeni Üye🌱
Sizin örnekte verdiğiniz şekilde oluyor. while ile bende yapıyorum ama bu sefer tablodaki bütün sütunları listeliyor ekrana, ben sadece tıkladığım id deki sütunu istiyorum ama işte dediğim gibi bitek id sütununu alabiliyorum bu şekildede

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Siz id'ye göre başlık mı listeleyeceksiniz?

"SELECT * FROM tabloadi WHERE Id = ".$id derseniz sadece o id'ye ait satır alınır. Bütün sütunlar da gelir ama.

$sql = "SELECT * FROM tabloadi";
$sql = mysql_query($sql); while($row=mysql_fetch_array($sql))
{
echo '<a href="haberler.php?id='.$row["Id"].'">$row["Name"].'</a>';
}

Bunun gibi birşey mi?

Brutus92

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler yardımların için sorun çözüldü. Sorun şuradaymış ; where id='.$id.' yazacağıma where='.$id.' yazıyormuşum. Tekrardan teşekkür ederim.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Anladım. =) Olur böyle şeyler. Sorunun çözülmesine sevindim. Kolay gelsin.