Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

a file I/O error has acurred uyarısı ai

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Merhaba,

mac'de çalıştığım bir ai dosyasını windowsta sorunsuz açıyorum fakat kaydetmek istediğimde bana " a file I/O erros has accurred diye bir uyarı veriyor.Bunu sebebi nedir ve bir çözümü var mıdr ?

Şimdiden teşekkürler.

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
accured yanlış oldu occurred olacak doğurusu

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse ?

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir kişi dahi cevap veremiyor mu ya

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
biraz araştırma yaptım... ntfs ayarlarından bahsediyorlar. sanıyorum arada taşıma yaptığınız cihazla alakalı... hem mac hem pc uyumlu mu? hard disk, flash disk üzerinden mi çalışıyorsunuz eğer öyleyse oraya değil de başka bir yere kaydetmeyi deneyin... kimse bilmiyor mu isyan da etmeyin, başa gelmeyince bilinmiyor bazı şeyler.

raskos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim efoja.evet flash üzerinden çalışıyorum.fakat ntfs ayarlarıyla ilgili fikr sahibi değilim.pc'ye kopyalayıp öyle kaydetmeyi denediğimde de aynı problemi yaşamıştım..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
şöyle bir ihtimal var... flashınız hem pc hem mac için yeterli izinlere sahip değil. bazen öyle kısıtlı oluyor ki, kopyalama bile yapılamıyor. kopyalayıp masa üstüne falan atın önce çalışmanızı öyle deneyin. eğer izin vermiyorsa, korkarım ntfs ayarlarına bakmanız gerek; flasha format demek olur bu da :(