Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A starjet epson dx5 sorunu

emeklidijitalci

🌱Yeni Üye🌱
Emekli memurum Enerji Dijital den Starjet epson dx5 kafa Makine aldım Yerim Ümraniyede.Makineye 5 metre baskı gönderiyorum baskı bittiğinde 4.7m çıkıyor.Ne yaptıysam düzeltemediler.BirÇok iş elimde kaldı.Makinede kredi ile 45000 tlye geldi.Forumda yardımcı olacak biri varsa ücretlide olsa yardım ederse sevinirim.

Benzer konular

saimpigment

🌱Yeni Üye🌱
************** ulasmanız yeterlı olacaktır.Bu makınaların yurtdısı egıtımını almıs teknık kadro ıle 7/24 teknık desteyı bulunmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
Evet sizinle fuarda tanismistik emekli polis memuruydunuz,Starjet makinenizin eksik metraj bastigini soylemistiniz telefon numaraniz 05347990676 size ulasabiliriz

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Maalesef Piyasada 180cm diye satılan makineler aslında 1.72cm

nurdijital

🌱Yeni Üye🌱
************* ulaşın istanbul ümraniye devlet hastanesi civarı yeri myjet satıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Emekli memurum Enerji Dijital den Starjet epson dx5 kafa Makine aldım Yerim Ümraniyede.Makineye 5 metre baskı gönderiyorum baskı bittiğinde 4.7m çıkıyor.Ne yaptıysam düzeltemediler.BirÇok iş elimde kaldı.Makinede kredi ile 45000 tlye geldi.Forumda yardımcı olacak biri varsa ücretlide olsa yardım ederse sevinirim.

Probleminiz hala devam ediyormu acaba...

Özgür Reklam

🌱Yeni Üye🌱
geçmiş olsun

eh be amca emekli olmuşsun emekliliğin keyfini çıkarsanya ne işin var reklamcılıkla her önüne gelen emekli eskiden bir araba alıp servis çekmeye başlardı şimdide dijital baskıcı olmaya başladılar.

makinanın sorununu çözülemiyorsa iade etseniz ya daha ii bir firmadan alına bukadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
Evet sizinle fuarda tanismistik emekli polis memuruydunuz,Starjet makinenizin eksik metraj bastigini soylemistiniz telefon numaraniz 05347990676 size ulasabiliriz
Herhangi bir kişinin veya kullanıcının kendisine ait kişisel bilgilerini, şirket ve marka bilgilerini (Web sayfası,isim soy isim, adres, tel no, m a i l adresi vb.) reklam amaçlı yayınlaması yasaktır.

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorununuz çözüldümü acab...

Umarım konu hortlatmıyorumdur. Sorununuz çözüldümü acaba bende bu makineyi kullanıyorum belki sorununuzun çözümünde yardımcı olabilirim. Hangi rip programını kullanıyorsunuz. Baskıda çizikler veya pass izleri yoksa ölçek hatası olabilir. Varsa step ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
bahsedilen sorun servislik değil. Aslında sorunda değil. Step ayarının - (ekside) oluşundan kaynaklanıyor. Bende makineyi ilk aldığımda parça yapıştırmalı bir iş basmıştım, baskı sırasında step değerini değiştirdim, parçalar denk gelmedi boy olarak. Step ayarını 0 (sıfır)da tutun, hiçbir sorun kalmaz.