Wacom dan şaşmayın arkadaslar wacom bu işte lider, ben 9 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yasamadım, bunun görüntüsü bile çocuk oyuncagı gibi ayrıca kalemide pilli wacom da pil falan yok, tamam fiyat olarak wacom biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye ederim. wacom da yaptıgım çalışmalarımı sitede görebilirsiniz arkadaslar.
bu ürünü kullandınızmı?
kullanmadıysanız sadece wacom u övmek için neden böyle yazıyorsunuz...
50 kere almaya niyet ettim bu tabletlerden ve 50 kere sizin gibiler yüzünden vazgeçtim...
ama en sonunda gidip aldım ve hiçte söylediğiniz gibi değil.. bundan önce wacom a verdiğim paraya acıdım birden...
ayrıca amerikada 3 tane sanat okulunda kısa süreli ders aldım hepsindede logic kullanılıyordu...
bu fanatizminiz yüzünden insanların kafasını karıştırmayınız lütfen. herkesin çok parası yok sizin gibi.. kafaları karışıyor insanların ve almıyorlar... wacomda pahalı onuda alamıyorlar. yapabilecekleri şeyleri yapamaz kılıyorsunuz bu yazılarınızla...
eğer kullandıysanız lütfen tecrübenizi yazınız...
beni ilgilendirmez aslında logic, wacom, trust v.s ama fanatizmden oldum olası hoşlanmadım herkesin fikri elbetteki kendine ancak yukardaki mesajlardada yazdığı gibi insanların kafası karışıyor..
lütfen sadece tecrübelerimizi paylaşalım....
dayanamayarak yazdığım bu mesajın oluşturduğu kirlilikten dolayı , kullananların tecrübe ve bilgilerini bekleyen herkesten özür dilerim....
teşekkürler