Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A4 Profesyonel Dizayn Tablet (PF1209-PRO)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Horus , bu tabletten almayı düşünüyorum . Ne zamandır kullanıyorsunuz, herhangibi sıkıntı yaşadınız mı?

uzun süredir yoktum ama hemen cevaplamak isterim ;
kullanım olarak bana hiç sorun yaratmadı alet, gayet memnun kaldım.
Hatta sınırlarını zorlamak için farklı çalışmalarda kullanmayı denedim ve gördüm ki pratiğiniz arttıkça her türlü isteğinize yanıt verebilecek kapasitede bir tablet.

mms130

🌱Yeni Üye🌱
İnanın Uc Logic Tablet almaktan sırf bu yorumlar (daha doğrusu tecrübeler) yüzünden vazgeçiyorum her seferinde.Sadece burada değil araştırdığım her yerde karşılaştığım problemler yüzünden çok soğuk bakıyorum Uc Logic e...Atlıyor,zıplıyor,kalem bozuk,teknik servis ilgilenmiyor vs...Bunlar gerçekten gözümü korkuttu...

crazyowl

🌱Yeni Üye🌱
sorun cıkıyormu almaya niyetlendim şimdi kullananlardan okuyunca vazgectim birde VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları buradaki ürün o ürünmü farklı bir modelmi cok fazla fiyat farkı varda

ayrıca cozunurlgun 4064 lpi degil 2000 oldugu soyleniyor yani acıklamalarda 4000 yazarken kutuda 2000 yazdıgı soyleniyor arkadaşlar netten alacagım için soruyorum elinde mevcut bulunanlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum teşekkürler

Son düzenleme:

megabulent

🌱Yeni Üye🌱
Wacom dan şaşmayın arkadaslar wacom bu işte lider, ben 9 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yasamadım, bunun görüntüsü bile çocuk oyuncagı gibi :D ayrıca kalemide pilli wacom da pil falan yok, tamam fiyat olarak wacom biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye ederim. wacom da yaptıgım çalışmalarımı sitede görebilirsiniz arkadaslar.

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Wacom dan şaşmayın arkadaslar wacom bu işte lider, ben 9 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yasamadım, bunun görüntüsü bile çocuk oyuncagı gibi ayrıca kalemide pilli wacom da pil falan yok, tamam fiyat olarak wacom biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye ederim. wacom da yaptıgım çalışmalarımı sitede görebilirsiniz arkadaslar.

bu ürünü kullandınızmı?
kullanmadıysanız sadece wacom u övmek için neden böyle yazıyorsunuz...
50 kere almaya niyet ettim bu tabletlerden ve 50 kere sizin gibiler yüzünden vazgeçtim...
ama en sonunda gidip aldım ve hiçte söylediğiniz gibi değil.. bundan önce wacom a verdiğim paraya acıdım birden...

ayrıca amerikada 3 tane sanat okulunda kısa süreli ders aldım hepsindede logic kullanılıyordu...

bu fanatizminiz yüzünden insanların kafasını karıştırmayınız lütfen. herkesin çok parası yok sizin gibi.. kafaları karışıyor insanların ve almıyorlar... wacomda pahalı onuda alamıyorlar. yapabilecekleri şeyleri yapamaz kılıyorsunuz bu yazılarınızla...
eğer kullandıysanız lütfen tecrübenizi yazınız...

beni ilgilendirmez aslında logic, wacom, trust v.s ama fanatizmden oldum olası hoşlanmadım herkesin fikri elbetteki kendine ancak yukardaki mesajlardada yazdığı gibi insanların kafası karışıyor..

lütfen sadece tecrübelerimizi paylaşalım....

dayanamayarak yazdığım bu mesajın oluşturduğu kirlilikten dolayı , kullananların tecrübe ve bilgilerini bekleyen herkesten özür dilerim....
teşekkürler

DenizYener

🌱Yeni Üye🌱
Mash kardeş senin yaşanmış tecrübelerine göre "logic", wacom'dan iyi midir? Yani iyi derken kullanım kolaylığı, sağlamlığı, ucuzluğu vesaire her şey düşünülüp kıyaslandığında?

sonneillon

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Ben tam anlamıyla bir grafiker sayılmam solidworks ve catia ile 3d tasarım yapıyorum. Sırf mouse belasından kurtulup kalemle çizim yapmak için tablet istiyordum uzun süren araştırmalarım sonucu maaşımın yarısını vermeyi göze alarak wacom intuos4te karar kıldım fakat açıkçası o parayı vermek pek yemedi. Uc-Logic'i iğrenç görüntüsüne rağmen aldım, nasıl olsa çizim yaparken gözüm görmeyecek diye. Başlarda ilişkimiz gayet güzeldi. İşlerim daha kısa zamanda bitmeye başladı. Hatta cad-cam haricinde resim yapmaya bile başladım hobi olarak. Derken şu kalem tuşunun içerde kalma olayı benim de başıma geldi. Gayet stabil ve yüksek performanlı bilgisayar kullandığım halde kitlenmeler başladı. Açıkçası aldığıma pişman oldum. Ucuz etin yahnisi denen bir olay var... Geri iade alırlar mı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim. Tabletten de vazgeçtim almıyorum hiçbişi. Emektar mouse ile devam ediyorum yola...

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
kullanmış olduğum bi tablet ama açıkçası wacom graphire 3 a5 ile bile rekabet edebilecek bi alet değil ucu takılır kitlenir kalemi kaldırırsın ama çizmeye devam eder böyle bi sürü sorun yaşlamışlığım oldu şu an wacom ile böyle sorunlarım yok benim görüşüm lbunun yerine ikinci el dahi olsa wacom almak

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
di-Z9NG.jpg

Ben de UC LOGIC ailesinin değerli üyesi PF 1209'a sonunda sahip oldum. Az daha TWHA60'ın siyahi cazibesine kapılıyordum :D

Harika bir cihaz. Zaten A5 kullanıyordum tekrar driver yüklememe bile gerek kalmadı. A5'i çıkarıp A4'ü taktım ve çalışmaya başladım.:) A5 cihazı da eşime verdim :D

Hassasiyeti çok çok iyi. Özellikle benim gibi tek hamlede kontür çekenler için müthiş. İllüstratör deki vektörel kıl fırçaları aratmayacak düzlükte kontürler çekebiliyorum. Eğim aparatları ise hiç bir tablette olmayan çok zekice bir detay. Cintiqler hariç hiç bir wacom tablette bu eğim mevzusu düşünülmemiş. Bileğiniz yorulmuyor. Orta eğim bence en ideali.

O raporlama hızı denen şeyin ne kadar önemli olduğunu farkettim. A5'deki 100 rps idi. Bunda ise 200 rps. Aradaki fark çok açık ve net şekilde anlaşılıyor. Çözünürlük, kutuda da 4000 yazıyor bazı yorumlarda kutuda 2000 ürün açıklamasında 4000 yazıldığını okumuş endişelenmiştim.

Kalemi 5 yıldır kullandığım kalem P23. Yüzey çok tanıdık ve çizik barındırmayan bir yüzey.

Fiyatı ise çok çok uygun.
Artık sizlere daha kıvrak kontürler sunmak üzere çalışmalarıma devam edebilirim:)