Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ taraftaki film geçidi çok basit olmuş görselinizi bozmuş. *Zonguldak belediyesi logosunu gözden çıkan yeşil ışığa göre değerlendirme yaparsak ters bir açıya sahip birbirinle bağdaşmamakta Emeğine Sağlık Daha güzel çalışmalarla bekleriz.
sağda ki, film şeridini kaldırsan daha iyi olur işçi figüeünü daha büyük tut ve işcinin başındaki lambadan çıkan ışıkla belediye logosunun açısını uyumlu bir hale getir bence tarihide biraz daha büyük yazabilirsin fikir olarak güzel eline sağlık
teşekkür ederim zaten yeni tasarımda flim seridini kaldırıp yerine sadece sloganlı calışıyorum onlarıda koyuyorum suan ee dediğim gibi 2 aydır photoshop a merak sardım amatörece
arkdaslar uyarınız cercevsinde flim seridini kaldırıp yerine slogan vari bir metin koymayı düşümdüm flim seridi insanın gözlerini yoruyordu flim seridi bilbord larda kullacam