ercanyildizer
🌱Yeni Üye🌱
Açık hava reklamcılığı Outdoorr | Avrupa Yakası
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Açık hava reklamcılığı iş arıyorum
Program/Seviye: Photoshop (çok iyi)
Illustrator (çok iyi)
Corel Draw (çok iyi)
İş deneyimi ve içeriği: Şehir: İstanbul avrupa
Aranan Şehir: İstanbul avrupa
Illustrator (çok iyi)
Corel Draw ( iyi)
Açık hava reklamcılıgı,dijital baskı krom harf ışıklı ışıksız vinil tabela
led tabela, kutu harf, pleksi harf,bilboard bbplus megalight CTP raket
megalight tasarım ve baskı hizmetleri, one way folyo foreks baskı ve tasarımı malzeme bilgisi,cephe giydirme,araç kaplama işleri.
Açık hava reklamcılıgında 3 sene tecrubem vardır. tasarım ve baskısı onaylanan işlerin baskıya hazırlanması montaj ve aplikasyonlara folyo sıvamalarına yardım edilmesi yapılan işin buyüklugune göre malzemeye göre bindirme paylarının verilip baskıya hazır hale getirilmesi.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Açık hava reklamcılıgı,dijital baskı krom harf ışıklı ışıksız vinil tabela
megalight tasarım ve baskı hizmetleri, one way folyo foreks baskı ve tasarımı malzeme bilgisi,cephe giydirme,araç kaplama işleri.Açık hava reklamcılıgında 3 sene tecrubem vardır. tasarım ve baskısı onaylanan işlerin baskıya hazırlanması montaj ve aplikasyonlara folyo sıvamalarına yardım edilmesi yapılan işin buyüklugune göre malzemeye göre bindirme paylarının verilip baskıya hazır hale getirilmesi.
E-posta: ercanyildizer@gmail.com
Telefon: +9 0543 470 32 49
Program/Seviye: Açık hava reklamcılığı iş arıyorum
Illustrator (çok iyi)
Corel Draw (çok iyi)
İş deneyimi ve içeriği: Şehir: İstanbul avrupa
Aranan Şehir: İstanbul avrupa
Illustrator (çok iyi)
Corel Draw ( iyi)
Açık hava reklamcılıgı,dijital baskı krom harf ışıklı ışıksız vinil tabela
megalight tasarım ve baskı hizmetleri, one way folyo foreks baskı ve tasarımı malzeme bilgisi,cephe giydirme,araç kaplama işleri.
Açık hava reklamcılıgında 3 sene tecrubem vardır. tasarım ve baskısı onaylanan işlerin baskıya hazırlanması montaj ve aplikasyonlara folyo sıvamalarına yardım edilmesi yapılan işin buyüklugune göre malzemeye göre bindirme paylarının verilip baskıya hazır hale getirilmesi.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Açık hava reklamcılıgı,dijital baskı krom harf ışıklı ışıksız vinil tabela
megalight tasarım ve baskı hizmetleri, one way folyo foreks baskı ve tasarımı malzeme bilgisi,cephe giydirme,araç kaplama işleri.Açık hava reklamcılıgında 3 sene tecrubem vardır. tasarım ve baskısı onaylanan işlerin baskıya hazırlanması montaj ve aplikasyonlara folyo sıvamalarına yardım edilmesi yapılan işin buyüklugune göre malzemeye göre bindirme paylarının verilip baskıya hazır hale getirilmesi.
E-posta: ercanyildizer@gmail.com
Telefon: +9 0543 470 32 49