Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil corelde kopya sorunu

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
property bar vb menülerde yaptığım her hareketimde corel kopya alıyor bunu nerden nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı acaba

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
property bar vb menülerde yaptığım her hareketimde corel kopya alıyor bunu nerden nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı acaba

Anlamsız bir sorun yada siz anlatamamışsın.. "Corel Kopya Alıyor" bu nedemek? neyin kopyasını alıyor?

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
herhangi bir objenin örneğin boyutunu değiştirdiğimde veya yönünü değiştirdiğimde corel bunu kopya alarak yapıyor yani orjinal kalıyor benim istediğimi bana 2. bir obje olarak veriyor sanırım daha açık oldu

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilginc bir sorun gercekten corelin bir ayari ile ilgili bir durum olabilir programi acarken F8 e basip kurulum ayarlarina donebilirsin ya da o da olmazsa
kaldirip tekrar kurmayi dene belki sorunun cozulur net bilmedigim icin ancak boyle genel bilgilerle yarimci olmaya calistim umarim ise yarar

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corelde kopya sorunu

sanırım corel 12 kullanıyorsun toolbarın olduğu yerde bir çubuk var oradaki bir çubuk gömülü adı şimdi aklıma gelmedi o çubuğu bulur düzeltirsen sorun düzelmesi lazım senin için cdr 12 mi kurup tekrar yazacağım

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilginc bir sorun gercekten corelin bir ayari ile ilgili bir durum olabilir programi acarken F8 e basip kurulum ayarlarina donebilirsin ya da o da olmazsa
kaldirip tekrar kurmayi dene belki sorunun cozulur net bilmedigim icin ancak boyle genel bilgilerle yarimci olmaya calistim umarim ise yarar

teşekkürler ilginiz için..

sanırım corel 12 kullanıyorsun toolbarın olduğu yerde bir çubuk var oradaki bir çubuk gömülü adı şimdi aklıma gelmedi o çubuğu bulur düzeltirsen sorun düzelmesi lazım senin için cdr 12 mi kurup tekrar yazacağım

sağolun benimde ilk defa başıma geldi neden anlıyamadım :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Ozaman portable corel kullanıyor olmalısınız,
bendede portable corel kullanırken garip hatalar veriyordu,
şimdi tam sürüm kullanıyorum.

unalank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben baya bı arastırmıstım bendede oluyodu o sorun hallettım amaD
artık olsa bıle halledıyorum.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
foruma yazarak zaten arastirma yapiyor sayin unalank biliyorsaniz yazin da arastirmaya katkiniz olsun degil mi:>

unalank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
boyle bı paylasımı gormedım sıtede 1 ay aradım buldumm calıs sende bul:)
oyle kolay ekmek yok

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burda olmanın, üye olmanın ne anlamı var? Olmazsa olmazlardan bir bilgi de değil, öyle göznuru, öyle büyük emekler sarfederek çalışmalarını bize sunan nice arkadaşlar var, görsel anlatımla beraber, benimde başıma böyle bir durum geldi, bilgisayarım Deep Freze olduğu için, bilgisayarı kapatıp açmamla düzeldi, bu sorunun birden fazla çözümü var, ilgili arkadaşlar bunun nasıl olduğu ve kısayol çözümü nedir, bunu öğrenmek istediler, böyle önem arzeden bir sorun değildir. Böyle bir yaklaşımı etik olarakta, şahsen ben görmüyorum.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
boyle bı paylasımı gormedım sıtede 1 ay aradım buldumm calıs sende bul:)
oyle kolay ekmek yok

anlaşılan paylaşmaya değil tek taraflı ne götürsem kardır mantığı içindesiniz sizinle tartışıcak dahi vaktim olmadığı için konu üzerinde gereksiz açıklamalarda bulunmayın lütfen...

Burda olmanın, üye olmanın ne anlamı var? Olmazsa olmazlardan bir bilgi de değil, öyle göznuru, öyle büyük emekler sarfederek çalışmalarını bize sunan nice arkadaşlar var, görsel anlatımla beraber, benimde başıma böyle bir durum geldi, bilgisayarım Deep Freze olduğu için, bilgisayarı kapatıp açmamla düzeldi, bu sorunun birden fazla çözümü var, ilgili arkadaşlar bunun nasıl olduğu ve kısayol çözümü nedir, bunu öğrenmek istediler, böyle önem arzeden bir sorun değildir. Böyle bir yaklaşımı etik olarakta, şahsen ben görmüyorum.

teşekkürler bizler paylaşmak için burdayız