Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...
Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...
forum kuralları gereği yanlış bölüme, yanlış konu açmışsınız. buradan sadece CorelDRAW program ve sorunları hakkında yardım alabilirsiniz. nedeni ise daha kullanışlı arşivleme yapabilmek vede arandığında ilgili bilgi paylaşımına kolay ulaşımı sağlamak. lütfen moderatöre bildirerek konunuzu uygun yer olan font bölümü 'ne taşıtmalısınız.
memoli4646 ve grafishop isimli üyelerimiz; sizler tecrübelisiniz, arkadaşın bu yanlışlığını neden uyarmadınız, buradan sadece CorelDRAW program ve sorunları hakkında yardım ve bilgi paylaşımı yapılması kurallar gereği yönetim tarafından uygun olarak kararlaştırılmış, nedeni ise; daha kullanışlı arşivleme yapabilmek vede arandığında ilgili bilgi paylaşımına kolay ulaşımı sağlamak. duyarlı vede anlayışla karşılayacağınızı ümit ettiğim için bu açıklamayı yapmış bulunuyorum, bir CorelDRAW müdavimi olarak.
[IM]https://i.imgur.com/hX5BN.[/IMG]Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...