Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Font Yardımı!

Rek

🌱Yeni Üye🌱
hX5BN.jpg
Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...

Son düzenleme:

Benzer konular

Rek

🌱Yeni Üye🌱
evet yukleyemedım hemen duzeltmeye calısıyorum kusura bakamayın

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...

forum kuralları gereği yanlış bölüme, yanlış konu açmışsınız.
buradan sadece CorelDRAW program ve sorunları hakkında yardım alabilirsiniz.
nedeni ise daha kullanışlı arşivleme yapabilmek vede arandığında ilgili bilgi paylaşımına kolay ulaşımı sağlamak. lütfen moderatöre bildirerek konunuzu uygun yer olan font bölümü 'ne taşıtmalısınız.

memoli4646 ve grafishop isimli üyelerimiz; sizler tecrübelisiniz,
arkadaşın bu yanlışlığını neden uyarmadınız,
buradan sadece CorelDRAW program ve sorunları hakkında yardım ve bilgi paylaşımı yapılması kurallar gereği yönetim tarafından uygun olarak kararlaştırılmış,
nedeni ise; daha kullanışlı arşivleme yapabilmek vede arandığında ilgili bilgi paylaşımına kolay ulaşımı sağlamak. duyarlı vede anlayışla karşılayacağınızı ümit ettiğim için bu açıklamayı yapmış bulunuyorum, bir CorelDRAW müdavimi olarak.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
kusura bakmayın, çok dikkat ettiğim halde hiç aklıma gelmedi :(

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Yoğunluktan dolayı sadece yardım amaçlı bakmıştım :worried:

Rek

🌱Yeni Üye🌱
bilmiyordum.. , işte acemilik boyle birsey insana hata yaptırıyor malesef, tekrar kusura bakmayın..

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
[IM]https://i.imgur.com/hX5BN.[/IMG]Merhaba, corel de kullanmak ıcın resimdeki " Funky Buddha" yazısındaki fonta ihtiyacım var. ismini bilen varsa ve nerden indirebilecegimi... yardım edebilir misiniz lütfen...

Einhorn yazı tipi