Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ACİL!!!İstanbulda 2. el veya Sıfır imac nerden buluruz???
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Elbette olur.Kampanyaları takip etmek lazım.bazı teknoloji mağazalarında ara sıra kampanyalar oluyor.onlarda yılın son dönemlerine rastlıyor çoğunlukta.Dediğim gibi detaylı araştırmada bitiyor herşey.Her teknomarkette mac bulmak mümkün artık.ben geçenlerde baktığımda lydia da daha uygundu fiyatlar.daha uygundan kastım 3 aşşağı 5 yukarı aynı fakat garanti olayı,kurulum vs gibi problemlerle ilgilenebilir olmaları açısından iyi.Birde bağdat caddesinde Pupa diye bir yer var ordada fiyatlar bi ara uygundu.Araştır tara sonra karar ver.Sonuçta her gün mac almıyor insan Kolay gelsin.