Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Staj Yeri Arıyorum!

pasija

🌱Yeni Üye🌱
Netron Bilişim Akademsinden aldığım grafik&web designer sertifikam var,
kullandığım programlar: photoshop,illustrator,freehand,indesign,quarkxpress,
fireworks,dreamweaver,flash professional..

Acil olarak,öğrendiğim programları geliştirebileceğim ve baskıya hazırlama süreci ile ilgili tecrübe edinebileceğim bir yer arıyorum.Anadolu yakasında oturuyorum,ancak avrupa yakasında da uygun olan yerlere gidebilirim.
Bu işi çok seviyorum fulltime çalışabilirim,ücret talep etmiyorum.

örnek çalışmalarımı istenirse gönderebilirim.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

comagen

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarınıza güveniyorsanız bir yayınevi biliyorum. Ancak yığılmadan dolayı ilan etmek istemiyorlar. Benimle iletişime geçerseniz adreslerini verebilirim.

comagen

🌱Yeni Üye🌱
Pardon arkadaşım benim dediğim yer il olarak İstanbul. Sanırsam siz Bursa da arıyorsunuz:(

JPMEDYA

🌱Yeni Üye🌱
slm özel mesajla iletişim bililerinizi atabilirmisiniz acaba....

pasija

🌱Yeni Üye🌱
mrblar,özel mesaj gönderme yetkim yok sanırım.
mail adresi verenlere cv bilgilerimi ve çalışmalarımı gönderebilirim.
evet çalışmlarıma fazlasıyla güveniyorum ..
Bu arada Bursada değilim istanbuldayım.

ak matbaa

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker arıyorum

Selam ben grafiker arıyorum eğer sizinde ihtiyacınız varsa görüşebiliriz 216 634 17 24 ayhan

alkalemyazeline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstanbul Avrupa Yakası, Mahmutbey / İSTOÇ'da bulunan firmamıza yetiştirilmek ücret talep etmeyecek, eti senin kemiği benim düzeninde eğitimini alacak, bu mesleğe aşık, ama gerçekten Yalnızca AŞK için çalışabilecek arkadaş aramaktayım.

Ne Öğreneceksiniz?

Şirketimiz reklam ajansı veya Matbaa değildir, kendi bünyemizde bulunan reklam departmanı için stajyer adayı olan arkadaşımın öğrenecekleri şunlardan ibaretdir.

Meslekte 10. yılım itibari ile bildiğim gördüğüm öğrendiğim ve uyguladığım ne varsa, tüm bunlardan istifade edebilecektir, Stüdyomuzda ürün fotoğraf çekimi üzerine eğitim alacaktır, Ofset, serigrafi.dışmekan,ambalaj, baskılı ve baskısız reklam unsurları, Grafiker olmaktan ziyade reklam adına da bilinçlenecek, operatör ile tasarımcı arasındaki farkı, farkında lığıyla yakalayabilecek. Kısacası özel sektörde yoğun faal olan bir şirketin tüm işleri ile meşgul olacak ve bilinç kazanacaktır grafik@timon.com.tr mail adresime iletişim bilgilerinizi ve kendinizi kısaca anlatan bir CV göndermenizi rica ederim...

Teşekkürler.

hbprintemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hb print

anadolu yakası yakınsanız kadiköyde açılacak ofisimizde çalışmak isterseniz 0532 548 48 59 veya info@hbprint.net den bize ulaşın

kaan durmus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar
Bakırkoydekı grafık bolumumuze kendı kendınızı yetıstırebılecek bır ortamda staj yapmak ısteyen arkadaslar, resımlı cv nızı xtasarimdesing@gmail.com a beklıyorum

bil1992

🌱Yeni Üye🌱
mrb işyerimiz fatih ilçesindedir görüşmek isterseniz iletişime geçin 05336104111 dijital baskı üzerine

melihb

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

İstanbul içinde ve dışında 2 ay sürecek perakende mağazalar zinciri ile ilgili bir projede çalışacak grafikerlere ihtiyacımız vardır.

İlgilenmeniz dahilinde aşağıdaki telefondan bana ulaşmanızı rica ederim.

İyi Çalışmalar

Songül Su
0216 661 68 18