Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil yardım - envelope problemi

sakalhasan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel X6'da 24 punto ile yazılmış uzun bir isim listem var. bu listeye envelope ile, milli eğitimin logosundaki defter sayfası gibi bir sayfadaki satırların kavislerini veriyorum. fakat özellikle "S" gibi harflerin hatları bozuluyor. konvertleyip denedim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum....

teşekkürler....

Benzer konular

zafografi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu konuda sana şöyle bi önerim olacak. Listen kaç satırdan oluşuyor bilmiyorum ama bunu şu şekilde yapmalısın. Öncelikle yazıya vereceğin şekli yazıların tabanına gelecek olan hattını sol duvardaki Bezier (eğri çizim seçeneği) ile çiz. çizimin uçları listendeki en uzun satırdan biraz daha uzun olsun. sonra listeni seçerek ctrl+k ile satır satır ayır. satırın birini seçerek üstteki menülerden Text/Fit text to path'ı tıkla. okunun şekli değişecek. sonra değişen okun ucunu çizmiş olduğun çizgiye tıkla, böylelikle listenin bir satırına şekil vermiş olacaksın. çizgini çoğaltarak diğer satırlara da tek tek aynı işlemi yapman gerekiyor. eğer corel'e hakimsen bunu kopyala yapıştır ile daha seri yapabilirsin. kolay gelsin.

sakalhasan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zafografi yardımın için saol. o gün halletmem gereken bir şeydi, ancak şimdi bakabildim cevabına.
bilgiler excel tablosu gibi hizalı ve 670 satır, 7 sütun. müşteriye başka bir şekilde kabul ettirebildim işi. ama daha sonra başka yöntemlerde denememe rağmen düzgün şeklide yapamadım. ayrıca envelope ile basit bir hilalde bile bozulma yapıyo corel.

çözemedim kısacası.....