Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil Yorum Arkadaşlar:) Çağdaş KIŞLAOĞLU Diş hekimi protez uzmanı
4 ve 6 dışında çizimler bana ait müşterim 4 ve 6 şeklindekileri istiyor renkleri özellikle kırmızı istediler. Fontu ise kendileri beğenmiş nasıl zor durumlarla karşılaştığımızı hepimiz biliyoruz
Bazen olmadık logolar beğeniliyor maalesef. Geçen benimde başıma gelmedi değil.Kesinlikle beğenilir dedğim logo yerine oldukça klasik logoyu beğendiler. Ne diyeyim zevkler ve renkler tartışılmazmış.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Başlığınız bu seferlik tarafımca düzeltilmişitir. Lütfen forum kurallarına riayet ederek aynı hatayı tekrar etmeyiniz.
O kadar da değil skyfox Elbette o da beğendiğini ve hangisini istediğini söyleyecek.Tamam belki yanlış bir tercihte bulunmuş olabilir ama bizim amacımız ona yardımcı olmak.
Nihat bey haklı bence Sonuçta kimse bizim gözümüzle bakamıyor, yardımcı olmak görevimiz. Kimseyi kötüleyemeyiz sonuçta o kişiler sayesinde ekmek yiyoruz Saygılar...
Kırmızı tehlikeyi sembolize eder... Çoğu kişi dişçiye korkarak gidiyor zaten, en azından benim çevremdekiler öyle... Ben diş hekimini ikna yoluna giderdim...
Müşterin 4 ve4 6 yı başka bir arkadaşında görmüş beğenmiş ve aynısını istemiş olabilir genelde de bu şekilde gelirler. Bence 5 le 6 yı birleştir. 5 teki logoyu 6 daki ismi kullan o zaman müşterini ikna edersin ben olsam öyle yapardım
5.çalışma istenileni vermiş yalnız yaz karakteri aacil değişmeli daha estetik olmalı ve sempati yaratmalı insanlar zaten dişçiden korkuyor öğle değilmi