Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Açılacak cafemiz için freelance logo tasarımcısı arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbaharr

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,

• Firma ismi: Zuzz Sinema Evi
  • Çalışma şartları:freelance
  • Aranılan kişinin özellikleri: illüstrasyon deneyimi olan karikatür çizebilen arkadaşlar..
  • İşin mahiyeti:öncelikle logo tasarımı sonrasında konseptte anlaşırsak aynı grafiker arkadaş ile menü ve kartvizit içinde çalışabiliriz.
  • İletişim bilgileriniz: ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyoruz.
yeni açılacak cafemiz ile ilgili dönüş yapan arkadaşlara detaylı bilgi aktarılacaktır.
netten beğendiğimiz bir kaç çalışma var bunlarıda bilgilere ekleyeceğim.

şimdiden teşkkler..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

kvas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kvash75 [at] gmail [dot] com a mail atarsanız yardımcı olurum.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selamlar;
ilanınız ile yakinen ilgiliyim..
örnek çalışmalarım için:

portfolyo.jpg

görüşmek dileğiyle..

yunozturk@gmail.com

siyam

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

kurumsal kimlik ve logo üzerine çalışıyorum 7 yıldır
bilgileri bana geçerseniz yardımcı olabilirim
bütçedende haber verirseniz sevinirim..

chilekktasarim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.birceyildiz.com
Merhaba,

Mimar Sinan Güzel Sanatlar yüksek resim bölümü mezunuyum, yaklaşık 3 senedir web&grafik alanında çalışıyorum. Şu an bir firmada art direktör olarak çalışıyorum ve freelance çalışmalarıma da devam ediyorum. Katalog, logo, kurumsal kimlik, websitesi tasarımları, illüstrasyon çalışmaları yapıyorum.

bana mail atarsanız, size çizdiğim karakterlerden yollamak istiyorum , çizim tarzı olarak hoşunuza giderse konuşuruz.

chilekktasarim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.birceyildiz.com
Merhaba,

Mimar Sinan Güzel Sanatlar yüksek resim bölümü mezunuyum, yaklaşık 3 senedir web&grafik alanında çalışıyorum. Şu an bir firmada art direktör olarak çalışıyorum ve freelance çalışmalarıma da devam ediyorum. Katalog, logo, kurumsal kimlik, websitesi tasarımları, illüstrasyon çalışmaları yapıyorum.

bana mail atarsanız, size çizdiğim karakterlerden yollamak istiyorum , çizim tarzı olarak hoşunuza giderse konuşuruz. birceyildiz@gmail.com

cihan özhan

🌱Yeni Üye🌱
Mail adresime detayları gönderirseniz yardımcı olmak isterim.uygun fiyatlarla ve çarpıcı logolar ,her türlü web sayfası, dergi ve kartvizit tasarımlarıda yapıyoruz. cihanozhan3@hotmail.com

DilekFerhan

🌱Yeni Üye🌱
Yeni kurulan restoran için, logo, menü, el ilanı, pazarlama ve tanıtım çalışmaları konusunda deneyimliyim. Blog adresimden özgeçmiş ve önceki çalışmalarıma ulaşabilirisniz. Saygılar.

78graphicdesign.wordpress.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...