Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acill infinity 160cm makina almak istiyorum elinde olan

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar acil infinity 160cm 4kafa makina almak istiyorum ikinci el olan varsa yardım edin lütfen sıfırı kdv dahil 11000$ yardım!!! cevaplar için simdiden tesekkürler...

Benzer konular

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SATILIK Dijital Baskı mak. arıyoruz

Satilik Tİjİtal Baski Makİnasi Ariyoruz (diŞ Cephe) Özellİkle İnfİnİtİ 160cm Yada Dİgerlerİ Msjlarinizi Beklİyorum.

unsal70

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Satilik Tİjİtal Baski Makİnasi Ariyoruz (diŞ Cephe) Özellİkle İnfİnİtİ 160cm Yada Dİgerlerİ Msjlarinizi Beklİyorum.

merhaba elimde 2.50 m lik 128 xaar 8 kafa makinem var. düşünürsen haber ver kafaların hepsini 0 takacağım. fiyat 18000 ytl

conwyn

🌱Yeni Üye🌱
partner marka 250 cmlik 12 kafa 720 dpı 4 renk solvent dış mekan baskı makinası satıyorum ve yanında güç kaynağınıda hediye olarak vericem mesleği bırakıyorum o yüzden gelip baskıları görebilirsiniz makinam 3 yaşındadır adres
TEKİRDAĞ /şarköy İLÇESİ

MAKİNANIN FİYATI 18000ytl SİYAH KAFALARIN İKİSİ ARIZALIDIR FAKAT BU HALİYLE BİLE MÜKEMMEL DENİLECEK KADAR GÜZEL BASKI YAPIYOR FİYATTA UFAK BİR PAZARLIK OLUR İLGİLENENLERE DUYRULUR

Pm (özel mesaj)ile iletişime geciniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

simgereklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşım bende 2.5 metreli 128 xaar - 8 kafalı makina var alalı 5-6 ay kadar oldu 6-7 ay daha garantisi var düşünürsen ********** simge reklam gaziantep düşünürsen servisle görüşüp senin yerinede kurdura bilirim satın aldığım firma 2e ileri teknoloji firmanın ismi

Pm (özel mesaj)ile iletişime geciniz

Moderatör tarafında düzenlendi: