Merhaba.
Soruna yanit verebilmek icin daha fazla bilgi vermen gerekiyor. Ben verdigin görüntünün cizgi-vektör-zeichen oldugunu varsayiyorum. Eger degil resim/picture/bild formatindaysa bunu önce cizgi haline dönüstürmelisin. Bunu corelde cok basit yapabilirsin. Resmi sec trace Bilmap'i al, oradan outline traceyi oradan da gh Quality Imageyi. Resim cizgiye dönüsmüstür. Bu resmi bitmap üzerinden al. Belki üzerinde calisabilirsin. Kesilmemesi gereken seyleri atmalisin. Sonrasi basit. Önce resimden cizgiye dönüstürdügün bölümü her ihtimale karsi 2 tane ya da 3 tane yedek yap bir kenarda dursun. Sonra kesmek istedigin bölümü kapsayan onun üzerinde duran bir kare veya dikdörtgen ciz . Sonra hem bu kareyi hem cizgi haline dönüstürdügün alanin tümünü sec ve interseckt yap. Kare veya dikdörtgen bu bölümü kesmistitir onu al bir yere birak. Sonra ayni kare veya diktörgeni yap ve bu kez de trim yap. Bu kez diger bölümün yok oldugunu göreceksin. Ikisini al ve plotterde rahatca kes.
Tam anlatamadim biliyorum. Türkcem cok iyi degil. Söylediklerimi deneyerek dogrusunu bulabilirsin...
Kolay gelsin